top of page

EVENT FOR KVINDELIGE BUSINESS ANGELS

25. jan. 14.00 – 17.30 | Vækstfonden, Strandvejen 104B, 2900 Hellerup, Danmark

AGENDA

 • HVEM KAN JEG FORVENTE KOMMER TIL EVENTET?
  Du kan forvente at møde op til 100 andre kvindelige deltagere, der Allerede investerer i opstartsvirksomheder. Enten business angels eller venture capital investorer, dog hovedsageligt business angels. Overvejer at investere i opstartsvirksomheder. Fx kvinder, der søger en porteføljekarriere og måske allerede har bestyrelsesposter. Kvinder med en corporate karriere. Eller selv er tidligere iværksætter og har lavet et exit. Det er talentfulde kvinder med forskellige industri baggrunde, kompetencer, aldre og interesser. Til fælles for dem alle er dog et ønske om at gøre en forskel for dem selv og andre kvinder. Og en nysgerrighed for at arbejde med iværksætteri, innovation, forretningsledelse og investering i opstartsvirksomheder. Invitationer er udsendt via værtskabets eget netværk til kvindelige investorer samt samarbejde med relevante netværk såsom bestyrelsesplatforme.
 • HVORFOR ER EVENTET MÅLRETTET (DANSKTALENDE) KVINDER, HVIS I ØNSKER AT FREMME FORSKELLIGHED OG DIVERSITET GENERELT?
  Vi elsker diversitet! Og diversitet er selvfølgelig ikke kun dansktalende kvinder. Det er meget mere såsom køn, nationalitet, seksuel orientering, alder etc.. Eventet er arrangeret af Angella Invest som hovedarrangør, som arbejder for at fremme flere kvindelige investorer i opstartsvirksomheder (business angels). 90% af business angel investeringer foretages i lokalområdet, dvs. business angel investering er i dag primært et lokalt/nationalt anliggende. Angella Invest arbejder også for at afmystificere, uddanne og tilgængeliggøre business angel investering for kvinder i Danmark, hvor data viser, at kun 1/10 business angels er kvinder. Derfor har vi valgt at kommunikere på dansk og målrettet kvinder for at kunne gøre en aktiv forskel for at ændre på denne ubalance i investormiljøet. Vi tror på, at der er behov for at skabe et community omkring kvindelige investorer i Danmark. På den måde kan vi sammen fremme en bedre diversitet i iværksætter- og ledelsesmiljøet. Til gavn for alle uanset køn, baggrund osv.
 • JEG ER IVÆRKSÆTTER, DER SØGER FUNDING - KAN JEG DELTAGE?
  Eventet er åbent for tilmelding via personlig invitation. Hvis du er iværksætter, der har modtaget en invitation eller ønsker at modtage en invitation, så vil vi opfordre til, at du deltager på et andet event, der er målrettet iværksættere. Dette event er målrettet kvindelige investorer, som vi arbejder målrettet på at fremme til gavn for hele iværksættermiljøet. Desværre er der begrænset plads, og derfor håber vi på din forståelse og tålmodighed. Vi lover, at vi nok skal invitere dig til events for iværksættere senere!
 • JEG ER KOMMET PÅ VENTELISTE - HVORDAN SKAL JEG FORHOLDE MIG?
  Vi gør vores bedste for at alle, som har interesse og relevans for at deltage, kan komme til sammenkomsten. Hvis du er kommet på ventelisten, skal du nok høre fra os, hvis der bliver plads!
 • HVORDAN KOMMER JEG TIL VÆKSTFONDEN – OG HVAD MED PARKERING?
  Se kort til Vækstfonden her. Der er forholdsvis gode parkeringsmuligheder på parkeringspladsen omkring Helleruphus, som ligger på den venstre side af Onsgårdsvej, som er en sidevej til Strandvejen. Der er op til 3 timers gratis parkering i afmærkede zoner. Du kan også få en parkeringstilladelse fra receptionen, som gælder udover 3 timer.
 • HVORDAN HÅNDTERES PERSONDATA OG BILLEDER TIL EVENTET?
  Se politik for behandling af persondata og billeder til eventet her. Du skal være opmærksom på, at der bliver taget billeder til eventet til brug for kommunikation i presse og digitale medier. Hvis du ikke ønsker at være med på billeder, bedes du henvende dig til eventets arrangører, når du ankommer til eventet på dagen.
 • ANDRE SPØRGSMÅL?
  Har du yderligere spørgsmål til eventet, kan du kontakte Angella Invest på kristine@angellainvest.com, hvor vi vender tilbage hurtigst muligt.

Onsdag den 25. januar

bottom of page