top of page
Angella Invest - Årsmøde 2024-16.JPG

LEDIGE STILLINGER

Angella Invest har travlt og søger derfor nye kollegaer, der har lyst til at være en del af vores team efterhånden, som vi vokser. Hold øje med siden her, hvor vi løbende lægger jobmuligheder op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er du vores nye Content Manager?

Opslået d. 11. juni 2024

Er du knivskarp til kommunikation, branding, media, SoMe og digital markedsføring? Og vil du hjælpe os med, at vi bliver endnu skarpere i Angella Invest på vores brand og digitale markedsføring? Så læs med her 👇

 

Angella Invest har på rekordtid etableret sig som Danmarks største community- og education platform målrettet kvindelige og nextgen investorer. Vi har selv udviklet vores platform, og synes også, at vi har gjort det godt…. 😄 Men vi mangler både hænder og også større talent i form af en dygtig ildsjæl, der brænder for kommunikation – så vi selv kan komme videre udover stepperne til at lave det, som vi brænder for, nemlig investeringer 🔥🚀

 

Derfor søger vi nu en dygtig Content Manager til at være en del af vores voksende virksomhed.

 

I Angella Invest får du mulighed for at skabe det videre fundament for vores brand, så vi kan accelerere vores vækst. Herudover får du mulighed for at arbejde med talentfulde investorer (HNIs, family investorer/nextgens, ex-founders/ejerledere), iværksættere og vores partnere, der er førende virksomheder i det danske startup- og investorøkosystem.

 

Som Content Manager hos Angella Invest bliver du ansvarlig for vores digitale markedsføring, content, SoMe/media og PR. Du kan selv være med til at skabe rollen, dog indenfor følgende ansvarsområder:

 

Ansvarsområder:

1. SoMe: Du bliver ansvarlig for vores social media kommunikation, primært LinkedIn og Instagram. Du skal tilse, at vi kommunikerer effektivt, målrettet og skaber stor synlighed i henhold til vores strategi og aktiviteter.

2. Content: Du vil være ansvarlig for, at Angella Invests løbende udgiver relevant digitalt indhold, der er alt fra mindre SoMe posts til uddannelsesmateriale, email-kampagner eller mere dybdegående vidensartikler. Noget udarbejder du selv, andet indhold bidrager øvrige teammedlemmer med, herunder CEO Kristine Leerbeck. Du skal også udarbejde grafisk indhold, fx ved hjælp af Canva, foto- og videomateriale eller lign.

 

3. Hjemmeside og digitalisering: Du bliver ansvarlig for vores hjemmeside. Du skal strømline vores hjemmeside og tilse, at vores digitale platform fungerer effektivt og optimalt bl.a. SEO. Hertil skal du understøtte, at vi får fremtidssikret vores digitale platform ved at udforme en digital strategi i tråd med vores videre vækstplaner.

 

4. Media og PR: Da vi ønsker at gøre en forskel i investormiljøet, skal vi have stor synlighed. Derfor er du ansvarlig for, at vi er til stede i relevante mediekanaler, hvor du er ansvarlig for kommunikation, indhold og håndtering af presserelationer.

5. Brand platform: Du bliver ansvarlig for at holde styr på vores ”Brand Kit”. Dvs. tilsikre, at vores interne brand toolbox er opdateret (fx brand guidelines, logos eller lign) og vores eksterne kommunikation står skarpt i tråd med vores brand identitet.

6. Alt muligt andet: Vi er en startup, og derfor er der ikke en opgave, der er for lille eller for stor. Vi hjælper alle hinanden, når der er behov. Vi har det sjovt - og drøntravlt! 🚀 

 

Vi leder efter dig, der:

 

 • Brænder for kommunikation og digital markedsføring! 🔥

 • Er en stærk kommunikator med god sans for æstetik: Du skal kunne lide at skrive og er dygtig til at udvikle effektivt og skarpt kommunikationsindhold

 • Er hands-on, tager initiativ og skaber nye muligheder for Angella Invest

 • Har erhvervserfaring med tilsvarende arbejdsopgaver

 • Har en grunduddannelse inden for kommunikation, branding, media eller digital markedsføring, fx fra KEA

 • Er stærk skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk

 • Erfaring med Wix, Canva og/eller andre digitale værktøjer er et stort plus

Vi tilbyder en spændende stilling med gode udviklingsmuligheder i en vækstvirksomhed, hvor du bliver en del af et ambitiøst team, der arbejder for at tage den førende uddannelses- og investeringsplatform for kvinder og nextgens til ’next level’. Med rollen får du mulighed for at bygge brand- og kommunikationsplatformen i Angella Invest, der skal danne et stærkt fundament for vores videre vækstrejse 🚀

 

Stillingen er 30-37 timer/ugen og tilpasses til den rette kandidat. Arbejdet foregår primært i vores kontor i København. Vi arbejder dog fleksibelt, hvorfor der er god mulighed for hjemmearbejde, når muligt. 

Vi ser gerne, at du starter til september/oktober. Samtaler afholdes derfor løbende - dog ikke i juli, hvor kontoret holder ferielukket.

 

Spørgsmål og ansøgning skal sendes til Head of Family & Exit Marie-Louise Bjerg på marie-louise@angellainvest.com.  

 

Vi ser frem til at høre fra dig! 

 

Team Angella Invest 💜 

Angella grafik - 2024-06-11T062046.459.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er du vores nye Finance Manager?

Opslået d. 6. maj 2024

Angella Invest har på rekordtid etableret sig som Danmarks største community- og education platform målrettet kvindelige og nextgen investorer. Vi søger nu en struktureret Finance Manager til at være en del af vores hastigt voksende virksomhed🚀 

 

Har du interesse i at arbejde med talentfulde investorer, ex-founders/ejerledere, nextgens, family office investorer, startups og være en del af en ung virksomhed, der arbejder for at gøre en forskel for kvindelige og nextgen investorer? 

 

Så læs videre her:  

 

Som Finance Manager hos Angella Invest vil du være en nøgleperson i teamet, der sikrer, at vores daglige drift kører gnidningsløst. Du vil have en række forskelligartede opgaver vedrørende økonomistyring, governance, compliance og administration, herunder: 

 

Dine ansvarsområder: 

 

1. Økonomistyring: Du vil være ansvarlig for at håndtere vores økonomiske transaktioner, herunder bogføring, fakturering, controlling, lønudbetaling, budget, likviditetsplanlægning og dialog med ekstern revision.

2. Rapportering: Du vil være ansvarlig for rapportering, herunder løbende opfølgning på budget og månedsrapportering. Dette gælder særligt soft funding projekter, hvor du skal sikre, at vores aktiviteter dokumenteres og kommunikeres effektivt. 

 

3. Politikker og medlemsvilkår: Du vil være ansvarlig for at Angella Invests medlemsvilkår og politikker udarbejdes og opdateres løbende i henhold til vores forretning og gældende lovgivning.

 

4. Medlemsregistrering og databasevedligeholdelse: Vi har mange medlemmer i Angella Invest, og det vil være din opgave at sikre registrering og korrekt datastyring af disse medlemskaber- og personoplysninger.

 

5. Alt muligt andet: Vi er en startup, og derfor er der ikke en opgave, der er for lille eller for stor. Vi hjælper alle hinanden, når der er behov. Vi har det sjovt - og drøntravlt! 🚀 

Vi leder efter dig, der: 

 

 • Elsker at holde orden i penalhuset! Struktur og organisering er din hjemmebane. 

 • Er stærk i økonomistyring, herunder bogføring, excel og regnskab (vi bruger Dinero) 

 • Har mindst 3 års erhvervserfaring med tilsvarende arbejdsopgaver 

 • Har en grunduddannelse i økonomi/revision 

 • Er stærk skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk 

 • Trives i et ambitiøst startupteam, hvor der tages mange hurtige beslutninger 

 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med udarbejdelse af politikker og/eller juridiske aftaler.   

 

Vi tilbyder en spændende stilling i et dynamisk miljø, hvor du bliver en del af en virksomhed i vækst, der arbejder for at skabe den førende uddannelses- og investeringsplatform for kvinder og nextgens. Med rollen får du mulighed for at skabe økonomi- og governancestrukturen i Angella Invest, der skal danne et stærkt fundament for fremtidig vækst.  

Stillingen er 22,5-37,5 timer / ugen og tilpasses til den rette kandidat.

Arbejdet foregår primært i vores kontor i København. Vi arbejder dog fleksibelt, hvorfor der er god mulighed for hjemmearbejde, når muligt.  

 

Vi ser gerne, at du starter i august. Samtaler afholdes i medio juni. 

 

Spørgsmål og ansøgning skal sendes til Head of Family & Exit Marie-Louise Bjerg på marie-louise@angellainvest.com.  

 

Vi ser frem til at høre fra dig! 

 

Team Angella Invest 💜 

Finance Manager grafik.jpg
bottom of page