top of page
ANGELLA_INVEST_309_FINAL-WEB.jpg

KRISTINE LEERBECK
FOUNDER & CEO

  • LinkedIn

I juli 2022 sprang jeg ud som selvstændig efter >20 års corporate karriere, bl.a. som Investment Director i Danmarks Grønne Investeringsfond (del af Vækstfonden og nu EIFO) og i impact venture fonden VÅR Ventures.

Med ønske om et andet arbejdsliv, lancerede jeg, hvad jeg troede, skulle være min porteføljekarriere. Jeg stiftede selskabet Tillid Ventures, der skulle rådgive impact fonde og vækstvirksomheder, fik nogle bestyrelsesposter og så ville jeg prøve at lave nogle angel investeringer i startups. På den måde kom jeg ind i business angel miljøet og oplevede, hvor få kvindelige investorer der var. Og blev nysgerrig på hvorfor. Her blev jeg mødt med myter om, at kvinder ikke interesserede sig for at investere i startups eller var risiko-averse. Jeg begyndte at forstå barriererne for at komme i gang.

Det førte til, at jeg stiftede Angella Invest - og herfra tog min porteføljekarriere sig en drejning! Hvad der var ment som et side-initiativ ved siden af mine øvrige aktiviteter, beskæftiger mig nu fuldtid. Fordi selvfølgelig var der masser af kvinder, der - ligesom mig - havde interesse i at investere i startups!  

I dag er jeg 110% dedikeret til at være CEO & Founder at Angella Invest, som på rekordtid er blevet Danmarks 3. største investorfællesskab og det største for kvindelige angel investorer.

Sammen med teamet, glæder jeg mig til at vise, at kvinder ikke blot er gode investorer, men også er en god investering!

Kristine_Sylvest_Brinks billede.jpeg

KRISTINE SYLVEST BRINKS
COO

  • LinkedIn

Jeg kommer med en baggrund fra startup verdenen. De seneste år har jeg været en del af DTU Science Park, hvor jeg har arbejdet med startups og stået i spidsen for flere accelerator programmer. I mit virke som program manager har jeg arbejdet tæt sammen med flere aktører i det danske økosystem. Iværksætterverdenen kan noget helt særligt og jeg er dybt fascineret af den dedikation og det drive man hver dag møder hos investorer og startups.

 

Min teoretiske baggrund er inden Supply Chain og International Business. Jeg har erfaring fra en lang række brancher og hovedfokus har primært været på områderne strategiudvikling, strukturering og optimering af produktion både i Danmark og i udlandet.

 

At få mere diversitet ind i hele økosystemet, både hos startups samt investorer har altid været på min dagsorden, derfor falder det helt i tråd med mine værdier og det jeg tror på, at blive en del af Angella Invest. Sammen med Kristine og resten af teamet ser jeg frem til at forbinde endnu flere investorer og startups.

Skærmbillede 2024-03-05 kl. 14.53.26.png

MARIE-LOUISE BJERG
HEAD OF FAMILY & EXIT

  • LinkedIn

Jeg er uddannet civilingeniør og har i min karriere bl.a. arbejdet som rådgivende ingeniør inden jeg slog mig på produktion af låg til ladet på pick-up biler og blev ejerleder. Over en periode på 14 år vækstede jeg min virksomhed fra 15 til +200 medarbejdere inden den i 2018 blev solgt til kapitalfonden Axcel.

 

Efterfølgende har jeg haft en porteføljekarriere med investeringer, rådgivning samt bestyrelsesarbejde. I forbindelse med bestyrelsesarbejdet har jeg været med til at exit'e en virksomhed, hvor jeg var bestyrelsesleder.

Forhold omkring exit og tiden efter med overgang til en ny livsfase ligger mig på meget på sinde. Med udgangspunkt i mine egne erfaringer oprettede jeg Family & Exit Gruppen i januar 2024 som et tilbud i Angella Invest.

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at blive en del af Family & Exit gruppen, så ræk endelig ud til mig. Jeg tager altid gerne en snak eller en kop kaffe. Sammen med teamet håber jeg at sikre at Angella Invest er et stærkt community af nye og erfarne investorer, der demonstrerer at dét at investere i startups sagtens kan være for alle. 

IMG_7041_edited.jpg

FREDERIKKE ANDREA

KRISTENSEN


SoMe & PROJECT ASSISTANT

  • LinkedIn

I 2022 blev jeg færdiguddannet som markedsføringsøkonom fra Copenhagen Business Academy, hvor jeg gennem uddannelsen og mit praktikforløb på Christiansborg især har arbejdet med marketing, kommunikation og digitale medier. For at udvide mine kompetencer og min horisont, valgte jeg at læse videre og bygge ovenpå. I dag læser jeg derfor en HA-Almen på CBS.

Min interesse for Angella Invest blev vækket, da jeg over en længere periode havde fulgt med via deres LinkedIn profil. Her blev jeg optaget af deres mission om at styrke kvinders position indenfor iværksætteri, ledelse og investering.

For mig findes der ikke noget mere bekræftende end at se kvinder investere i sig selv og samtidig støtte op om andre. Derfor glæder det mig at være en del af teamet hos Angella Invest, hvor vi aktivt kan gøre en forskel og skabe bedre forudsætninger for kvindelige investorer i startup-miljøet. 

ADVISORY BOARD
Her kan du læse mere om det stærke team i Angella Invests advisory board.

bottom of page