top of page
Kristine Colour.jpeg

KRISTINE LEERBECK
CO-FOUNDER & CEO

  • LinkedIn

Jeg er i starten af 40’erne og netop sprunget ud som iværksætter. I juli 2022 stiftede jeg selskabet Tillid Ventures, som skal rådgive ESG vækstvirksomheder og fonde, lave business angel investeringer samt bestyrelsesarbejde. Jeg er aktiv i iværksættermiljøet, bl.a. som medlem af Danmarks største business angel netværk Keystones, en hyppig gæst i DanBAN business angel netværk, jurymedlem i acceleratorprogrammer og mentor for opstartsvirksomheder bl.a. CBS Copenhagen School of Entrepreneurship (CSE), DTU Skylab og den internationale venturefond Rockstart.  

Før jeg tog det store spring at blive selvstændig, var jeg med til at etablere impact venture fonden VÅR Ventures. Tidligere arbejdede jeg med bæredygtige investeringer som Green Investment Director i Danmarks Grønne Investeringsfond, som er en del af Vækstfonden. Og endnu før det arbejdede jeg 15 år med finansiering, strategi og forretningsudvikling i SEB og Nestlé. I SEB etablerede jeg også et netværk for kvindelige ledere for at fremme diversitet. 

På papiret er jeg måske en stærk kandidat til at lave business angel investeringer! Men jeg har aldrig prøvet det før. Jeg har heller ikke været iværksætter før. Det hele er nyt!  

Jeg har nogle penge, men jeg vil ikke kalde mig meget velhavende. Jeg har også brug for min opsparing til at kickstarte mit virke som selvstændig, og så er der jo det gamle familiehus, der altid har behov for renoveringer…. 

Jeg har endnu ikke lavet min første investering, da jeg stadig leder efter den første gode case. Det er vigtigt for mig, at den fremmer bæredygtighed (ESG) og/eller kvinder i iværksætteri. 

På den måde håber jeg, at jeg kan være et godt eksempel på, hvordan man kommer i gang med at lave business angel investeringer. Jeg vil fortælle om mine erfaringer og dele af gode råd. Både som ny business angel, men også som iværksætter. Håber jeg kan være til inspiration! 

IMG_5323_edited.jpg

TRINE HOFFENSETZ WINTHER
CO-FOUNDER 

  • LinkedIn

Jeg er i starten 30’erne og sidder til dagligt som Chief Investment Officer og investerer i opstartsvirksomheder og vækstvirksomheder gennem både kapital og ‘sweat equity’ (hvilket helt kort fortalt er investering gennem din ‘sved’ i form af arbejdskraft, ressourcer og netværk).  

Jeg har selv stiftet flere virksomheder tidligere og har altid haft en stor nysgerrighed, passion og forkærlighed for iværksætteri. Derfor er jeg i dag også meget aktiv i det danske og internationale iværksættermiljø. Både på investorsiden gennem mit daglige virke, men også som dommer i Venture Cups ekspertpanel samt start-up mentor hos bl.a. Copenhagen School of Entrepreneurship (CSE) og AAU Innovation. 

Tidligere har jeg arbejdet fokuseret med strategisk forretningsudvikling for både store og mindre virksomheder med særligt fokus på skarp kommunikation og opbygning af stærke partnerrelationer.  

Jeg har gennemført og været hovedansvarlig på en del investeringer gennem mit arbejde, og investerer også aktivt i aktier og obligationer på den private front. Men til trods for mit store engagement i iværksættermiljøet, har jeg stadig tilgode at foretage min første private angel investering. Men målet er at komme i gang - hellere før end senere.  

Sammen med Kristine håber jeg at kunne bane vejen for flere kvinder i lignende situationer og vise, at angel investering altså sagtens kan være for alle. Det er ikke forbeholdt et lille eksklusivt fællesskab. Der er plads til alle.

ADVISORY BOARD
Her kan du læse mere om det stærke team i Angella Invests advisory board.

bottom of page