top of page
  • LinkedIn

KRISTINE LEERBECK
FOUNDER & CEO

I juli 2022 sprang jeg ud som selvstændig efter >20 års corporate karriere, bl.a. som Investment Director i Danmarks Grønne Investeringsfond (del af Vækstfonden og nu EIFO) og i impact venture fonden VÅR Ventures.

Med ønske om et andet arbejdsliv, lancerede jeg, hvad jeg troede, skulle være min porteføljekarriere. Jeg stiftede selskabet Tillid Ventures, der skulle rådgive impact fonde og vækstvirksomheder, fik nogle bestyrelsesposter og så ville jeg prøve at lave nogle angel investeringer i startups. På den måde kom jeg ind i business angel miljøet og oplevede, hvor få kvindelige investorer der var. Og blev nysgerrig på hvorfor. Her blev jeg mødt med myter om, at kvinder ikke interesserede sig for at investere i startups eller var risiko-averse. Jeg begyndte at forstå barriererne for at komme i gang.

Det førte til, at jeg stiftede Angella Invest - og herfra tog min porteføljekarriere sig en drejning! Hvad der var ment som et side-initiativ ved siden af mine øvrige aktiviteter, beskæftiger mig nu fuldtid. Fordi selvfølgelig var der masser af kvinder, der - ligesom mig - havde interesse i at investere i startups!  

I dag bruger jeg al min tid på skabe et stærkt fællesskab for kvindelige investorer og uddanne i angel investering. Selvom vi lige er startet, så er vi utrolig godt i gang! Vi har masser af ambitioner, et stærkt team, stærke partnere og et kæmpe netværk af fantastisk medlemmer og støtter.

Sammen med teamet, glæder jeg mig til at vise, at kvinder ikke blot er gode investorer, men også er en god investering!

P.s: Jeg kunne skrive en lang beskrivelse af mit CV her, men besøg hellere min LinkedIn profil. Hvis du vil lære mig endnu bedre at kende, så ræk endelig ud til mig. Jeg tager altid gerne en snak eller en kop kaffe. 

Louise2.png

LOUISE BECH JUNGE
COO

  • LinkedIn

Jeg har erfaring som iværksætter og selvstændig med virksomhederne Taskflex og CrowdNerds. Jeg har desuden arbejdet i flere startups og scaleups, hvor jeg især har arbejdet med forretningsudvikling og senest med investor relations.  

I mit virke som iværksætter og særligt i min rolle som founder af CrowdNerds har jeg bevæget mig rigtig meget i startup-økosystemet, som jeg brænder inderligt for. De seneste par år har jeg arbejdet tæt sammen med business angels og ikke mindst med køb og salg af 'secondaries', som er allerede udstedte anparter i unoterede selskaber, typisk startups. 

Jeg startede min rejse med Angella Invest som en del af vores advisory board, men blev hurtigt enig med Kristine om, at vi skulle arbejde mere aktivt sammen om at bane vejen for flere kvindelige investorer. 

Sammen med teamet håber jeg at kunne vækste Angella Invest til et stort community af nye og erfarne investorer, og dermed demonstrere at dét at investere i startups sagtens kan være for alle. 

IMG_7041.HEIC

FREDERIKKE ANDREA

KRISTENSEN


SOME & PROJECT ASSISTANT

  • LinkedIn

I 2022 blev jeg færdiguddannet som markedsføringsøkonom fra Copenhagen Business Academy, hvor jeg gennem uddannelsen og mit praktikforløb på Christiansborg især har arbejdet med marketing, kommunikation og digitale medier. 

For at udvide mine kompetencer og min horisont, valgte jeg at læse videre og bygge ovenpå. I dag læser jeg derfor en HA-Almen på Copenhagen Business School.

Min interesse for Angella Invest blev vækket, da jeg over en længere periode havde fulgt med via deres LinkedIn profil. Her blev jeg optaget af deres mission om at styrke kvinders position indenfor iværksætteri, ledelse og investering.

For mig findes der ikke noget mere bekræftende end at se kvinder investere i sig selv og samtidig støtte op om andre. Derfor glæder det mig at være en del af teamet hos Angella Invest, hvor jeg sammen med Kristine og Louise, aktivt kan forsøge at gøre en forskel og skabe bedre forudsætninger for kvindelige investorer i startup-miljøet. 

ADVISORY BOARD
Her kan du læse mere om det stærke team i Angella Invests advisory board.

bottom of page