top of page
Angella Invest - 33_edited.jpg

BLIV MEDLEM

 

Bliv en del af Angellas community og få adgang til vores fysiske og digitale læringsmoduler, online community, sociale arrangementer, rabat på uddannelse og meget mere! 

BLIV MEDLEM I ANGELLA INVEST

For at blive medlem i Angella Invest, skal du ansøge om medlemskab. Det er ikke, fordi vi er et lukket selskab for udvalgte – tværtimod! Vores mission er at fremme, at endnu flere har lyst til at blive angel investorer!  

 

Men vi værner om vores medlemmer. Vi ønsker at skabe et stærkt fællesskab, der skaber stor værdi for medlemmerne. Det er også vigtigt, at Angella Invest er et miljø med tillid, respekt og høj professionalisme. Nogle medlemmer har måske også at ønske om at være mindre kendte i det offentlige rum som investor.  

 

At være angel investor er nemlig anderledes end fx at investere i aktier. I vores vidensbank kan du læse mere om, hvad disse forskelle er. Der investeres større beløb og tid per investering, og her betyder det meget som investor, at man har mulighed for at følges med ligesindede medmennesker. Det ER også mere risikofyldt at investere i opstartsvirksomheder – det er et vilkår, som man skal være opmærksom på.

Er du i tvivl om angel investering er noget for dig, så se her.

 

Vi værner også om iværksætterne, der har begrænsede ressourcer. At rejse kapital er en meget tidskrævende proces for dem, der tager tid væk fra deres kerneforretning.

 

Har du endnu ikke læst om alle fordelene, og hvad du får med i dit medlemskab,

kan du læse mere her, inden du ansøger.

MEDLEMSKRAV

For at blive optaget som medlem af Angella Invest gælder følgende medlemskrav: 

 

  • Du skal have intention om at investere. Vi er et investorfællesskab af ligesindede, hvor der forventes, at medlemmer har interesse i at investere.   

  • Du skal have tilstrækkelige ressourcer (tid/kapital) til at investere. I Angella Invest har vi ikke noget mindstekrav i forhold til ressourcer. Det lader vi dig om at vurdere. I Danmark er mindstebeløbet per investering i dag DKK 50.000. Man kan også investere ”sweat equity” i form af arbejdsressourcer, hvor man investerer tid og kompetencer på f.eks. bestyrelses-, advisory board- eller ledelsesniveau.

  • Dit medlemskab må ikke være i konflikt med vores partnerskaber, og du må ikke foretage salgsfremmende aktiviteter iht. til vores medlemsbetingelser. Dette krav gælder særligt firmabetalte medlemskaber. Hvis der er tvivl, tager vi en dialog med dig. 

  • Du skal deltage i Angella Invest’s årlige medlemsundersøgelse. Dette er også et krav i vores Medlemsbetingelser, men vi nævner det særligt, fordi det er vigtigt for vores formål. Vi håber også, at du vil deltage i øvrige løbende medlemsundersøgelser, der har til hensigt at forbedre Angella Invest’s platform og opnå mere viden om kvindelige angel investorer. Til gavn for fremmelse af diversitet i det danske iværksætterland. Læs mere om vores medlemsundersøgelse i vores FAQ: Om at være medlem i Angella Invest.

Ansøgningsprocessen består i at udfylde et kortfattet ansøgningsskema, hvor du bedes indtaste data om dig selv og din motivation for, hvorfor du gerne vil være medlem samt udfylde dine betalingsoplysninger. Det tager ca. 5-10 min. Hvis du bliver godkendt som medlem fremgår disse data under din medlemsprofil i vores community platform. Det kan du altid ændre bagefter.

 

Du hører fra Angella Invest max. 3 dage efter ansøgningsskemaet er indsendt. Enten modtager du en henvendelse for en kort uddybende samtale.

Ellers godkendes din ansøgning og der sendes en faktura til din mail.

ANSØGNINGSPROCES

MEDLEMSKABSPRIS

Det koster 8.000kr. ekskl. moms om året for et årligt medlemskab.  ​ 

Vi lover, at vi vil gøre vores absolut bedste for, at det er en god investering for dig at være medlem af Angella Invest!

SÅ DU OGSÅ KAN INVESTERE I DIG SELV - OG I ANDRE! 

bottom of page