top of page
Angella Invest - Event-68.jpg

DANMARKS STØRSTE FÆLLESSKAB AF KVINDELIGE ANGEL INVESTORER 

Investér i startups og scaleups i et fællesskab med ligesindede

VI ER EN COMMUNITY & UDDANNELSESPLATFORM
MÅLRETTET KVINDER OG NEXTGEN ANGEL INVESTORER

Vi er på en mission, der skal øge antallet af kvindelige business angels i et miljø i dag, hvor 9/10 business angels er mænd og mindre end 5% af risikovillig investeringskapital fra angel investorer går til kvindelige iværksættere. Vi vil også bidrage til stærkere repræsentation af kvinder i iværksætteri og virksomhedsledelse.

 

Vi ønsker også at udvikle talentpotentialet af efterkommere af ejerledere, dvs. NextGens. Flere af vores medlemmer er NextGens. 

Vil du være en del i vores fællesskab? Forneden kan du læse mere om vores uddannelses- og community platform, og hvordan man bliver medlem. 

KOM GODT I GANG - ELLER VIDERE -
MED DINE BUSINESS ANGEL INVESTERINGER

Uanset om du er aspirerende investor eller erfaren business angel, så er du velkommen i Angella Invest. Angel investering handler nemlig om at investere sammen. Derfor er der altid brug for forskellige kompetencer og ressourcer.  

Som Angella investor lærer du ikke blot at investere i opstartsvirksomheder i fællesskab med ligesindede. Men du lærer også om iværksætteri, nye teknologier, forskellige virksomhedsformer, innovation, vækst, virksomhedsledelse og bestyrelsesarbejde. Måske får du endda også et økonomisk afkast for din investering! 

 

Du får mulighed for at gøre en forskel for iværksættere og for fremtidens samfund. Og for dig selv! 

DET FÅR DU I DIT MEDLEMSKAB

Her kan du se, hvad du får medlem i Angella Invest. Vores platform er under stærk udvikling, hvorfor nedenstående vil blive udbygget løbende. Hvis du er medlem, skal vi nok sørge for at orientere dig, når der er nye muligheder på platformen. 

Angella Invest - 3.jpg

COMMUNITY

Vær en del af et stærkt fællesskab af ligesindede kvinder. Kvinder, som er interesserede i at investere i startups/scaleups iværksætteri og virksomhedsledelse.  

 

 • Som medlem får du adgang til vores egen digitale community member platform (se her), hvor du får en oversigt over medlemmerne i Angella Invest og I kan chatte sammen i åbne/lukkede fora.   

 • Adgang til vores Board & Investor House kontorfællesskab i Salon Højbro Plads. Her kan du låne kontorplads, tage kaffemøder fx. med startups eller låne vores mødelokale, hvis du og medinvestorer skal vende investeringsmuligheder.

 • I vores Board & Investor House bliver der løbende afholdt samtalesaloner og der er også mulighed sparring omkring ledelsesrådgivning, talentudvikling (bl.a. TT38) og bestyrelsesarbejde.

 • Mindst to gange årligt holder vi sociale arrangementer alene dedikeret til samværet i vores community. Eksempelvis Walk & Talk, medlemsfrokoster eller Dinner & Talk, som er årets medlemsmiddag.

I eventkalenderen kan du løbende se, hvad der planlagt. Hvis du er medlem, modtager du også direkte invitationer i din mailboks, så du ikke går glip af vores community aktiviteter. 

EVENTS

I Angella Invest holder vi løbende events og aktiviteter, hvor vi mødes fysisk. Størstedelen er udelukkende for vores medlemmer. Men nogle events, som vi faciliterer, er også åbne for ikke-medlemmer. Som medlem vil du altid få førsteprioritet og personlig invitation for at deltage.  

Igennem vores store netværk og partnerskaber i startupøkosystemet modtager Angella Invest mange personlige invitationer til events, som andre dygtige aktører faciliterer. Disse muligheder deler vi løbende i vores community. Dem kalder vi "Community Events". Vi søger altid at forhandle medlemsfordele til Angella Invest.  

Som medlem får du gratis adgang til følgende events: 

 • 6-8 LEARN og PITCH Events pr. år: Lukkede læringsseminarer og pitch events i samarbejde med Angella Invests Trusted Partners.  

 • Månedlige medlemsgrupper: Medlemsmøder arrangeret af medlemmer. Afholdes en gang om måneden per medlemsgruppe. Pt. har vi fire medlemsgrupper: Women's Health, Klimagruppen, Family & Exit og Ejendomsinvestorgruppen.

 • ANGELLA: Årsmøde for kvindelige angel investorer i januar. Personlig invitation og førsteprioritet for deltagelse.   

 • Invitationer til Community Events og øvrige medlemsfordele på et væld af aktiviteter, som afholdes af andre aktører i startupøkosystemet i Danmark. Fx pitch events, awardshows og andre relevante sammenkomster.

Se eventkalenderen for allerede skemalagte aktiviteter, som Angella Invest faciliterer.

1be22b4b-8072-4532-a006-b30b2287324d_edited.jpg
Angella Invest - 10.jpg

DIGITAL LÆRING & INVESTOR TOOLBOX

På vores platform tilbyder vi en række digitale læringsmuligheder. Vi udvikler stadig på denne platform, men kan allerede nu tilbyde følgende læringsmuligheder til vores medlemmer: 

 • Webinars: På webinars holder vi korte emnefokuserede digitale events. Når muligt, optager vi webinars, som vi kun gør tilgængelige for vores medlemmer. Derfor, hvis du ikke kan deltage på tidspunktet, kan du altid besøge platformen, hvor vi lægger de optagede sessioner.

 • Investor Toolbox: Som medlem får du adgang til vores investor toolbox, der er en digital værktøjskasse med skabeloner, hjælpeværktøjer og andet, der kan understøtte dit arbejde med angel investeringer.  Det kan fx. være specifik viden om fx SKAT, juridiske problemstillinger, Due Diligence checkliste, Screeningsværktøjer, gratis dokumentskabeloner eller andet nyttigt. 

INVESTERINGSMULIGHEDER

… eller “dealflow” som det også kaldes i iværksætter-slang. I Angella Invest tager vi ikke imod pitch decks fra startups. Vi laver heller ikke serviceydelser for startups. Det er der masser andre, der gør! Vores fokus er de kvindelige investorer. Se mere her om vores forretningsmodel. Men bare rolig! Der er MASSER af muligheder for at få adgang til de gode investeringsmuligheder. Igennem vores partnerskaber sørger vi for at holde dedikerede pitch events alene for vores medlemmer. På den måde sikrer vi en høj og varieret kvalitet i vores deal flow. Se her hvem vores partnere er.  

Som medlem får du adgang til:  

 • Pitch kanalen der er en del af vores online community. Her deler vi og Angella Invest medlemmer investeringsmuligheder i startups, scaleups og venture fonde. Du kan desuden møde startups og fonde, der pitcher, til flere af vores egne events.

Se eventkalenderen for allerede skemalagte events med pitches.  

Angella Invest - Event-97.jpg
Angella Invest - 58.jpg

UDDANNELSESPROGRAMMER

I Angella Invest tilbyder vi en række uddannelsesprogrammer i tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere. Det kan være endagskurse eller længere uddannelsesforløb, fx Angella Investor Academy eller NextGen Angel Investor INSPIRE, hvor du kan lære om angel investeringer i selskab med ligesindede.  

Hvis du er medlem i Angella Invest, får du rabat på vores uddannelser.  

 

Du kan læse mere om vores uddannelsesprogrammer her.

VIDENSBANK

I vores Vidensbank deler vi løbende nyttig og inspirerende information relevant for investeringer i iværksætteri.  Materialet er medfinansieret af Industriens Fond, hvorfor materialet i vidensbanken er tilgængeligt for alle.

Som medlem får du derimod adgang til et udvidet indhold i vores Investor Toolbox, der klæder dig endnu bedre på som angel investor.

Angella Invest - 63.jpg

FAQ

OM AT VÆRE ANGEL INVESTOR

 • HVEM KAN JEG FORVENTE KOMMER TIL EVENTET?
  Du kan forvente at møde op til 100 andre kvindelige deltagere, der Allerede investerer i opstartsvirksomheder. Enten business angels eller venture capital investorer, dog hovedsageligt business angels. Overvejer at investere i opstartsvirksomheder. Fx kvinder, der søger en porteføljekarriere og måske allerede har bestyrelsesposter. Kvinder med en corporate karriere. Eller selv er tidligere iværksætter og har lavet et exit. Det er talentfulde kvinder med forskellige industri baggrunde, kompetencer, aldre og interesser. Til fælles for dem alle er dog et ønske om at gøre en forskel for dem selv og andre kvinder. Og en nysgerrighed for at arbejde med iværksætteri, innovation, forretningsledelse og investering i opstartsvirksomheder. Invitationer er udsendt via værtskabets eget netværk til kvindelige investorer samt samarbejde med relevante netværk såsom bestyrelsesplatforme.
 • HVORFOR ER EVENTET MÅLRETTET (DANSKTALENDE) KVINDER, HVIS I ØNSKER AT FREMME FORSKELLIGHED OG DIVERSITET GENERELT?
  Vi elsker diversitet! Og diversitet er selvfølgelig ikke kun dansktalende kvinder. Det er meget mere såsom køn, nationalitet, seksuel orientering, alder etc.. Eventet er arrangeret af Angella Invest som hovedarrangør, som arbejder for at fremme flere kvindelige investorer i opstartsvirksomheder (business angels). 90% af business angel investeringer foretages i lokalområdet, dvs. business angel investering er i dag primært et lokalt/nationalt anliggende. Angella Invest arbejder også for at afmystificere, uddanne og tilgængeliggøre business angel investering for kvinder i Danmark, hvor data viser, at kun 1/10 business angels er kvinder. Derfor har vi valgt at kommunikere på dansk og målrettet kvinder for at kunne gøre en aktiv forskel for at ændre på denne ubalance i investormiljøet. Vi tror på, at der er behov for at skabe et community omkring kvindelige investorer i Danmark. På den måde kan vi sammen fremme en bedre diversitet i iværksætter- og ledelsesmiljøet. Til gavn for alle uanset køn, baggrund osv.
 • JEG ER IVÆRKSÆTTER, DER SØGER FUNDING - KAN JEG DELTAGE?
  Eventet er åbent for tilmelding via personlig invitation. Hvis du er iværksætter, der har modtaget en invitation eller ønsker at modtage en invitation, så vil vi opfordre til, at du deltager på et andet event, der er målrettet iværksættere. Dette event er målrettet kvindelige investorer, som vi arbejder målrettet på at fremme til gavn for hele iværksættermiljøet. Desværre er der begrænset plads, og derfor håber vi på din forståelse og tålmodighed. Vi lover, at vi nok skal invitere dig til events for iværksættere senere!
 • JEG ER KOMMET PÅ VENTELISTE - HVORDAN SKAL JEG FORHOLDE MIG?
  Vi gør vores bedste for at alle, som har interesse og relevans for at deltage, kan komme til sammenkomsten. Hvis du er kommet på ventelisten, skal du nok høre fra os, hvis der bliver plads!
 • HVORDAN KOMMER JEG TIL VÆKSTFONDEN – OG HVAD MED PARKERING?
  Se kort til Vækstfonden her. Der er forholdsvis gode parkeringsmuligheder på parkeringspladsen omkring Helleruphus, som ligger på den venstre side af Onsgårdsvej, som er en sidevej til Strandvejen. Der er op til 3 timers gratis parkering i afmærkede zoner. Du kan også få en parkeringstilladelse fra receptionen, som gælder udover 3 timer.
 • HVORDAN HÅNDTERES PERSONDATA OG BILLEDER TIL EVENTET?
  Se politik for behandling af persondata og billeder til eventet her. Du skal være opmærksom på, at der bliver taget billeder til eventet til brug for kommunikation i presse og digitale medier. Hvis du ikke ønsker at være med på billeder, bedes du henvende dig til eventets arrangører, når du ankommer til eventet på dagen.
 • ANDRE SPØRGSMÅL?
  Har du yderligere spørgsmål til eventet, kan du kontakte Angella Invest på kristine@angellainvest.com, hvor vi vender tilbage hurtigst muligt.

Der er mange myter og forestillinger forbundet med at være business angel. Vi anbefaler, at du forsøger at navigere lidt rundt på vores hjemmeside, bl.a. læser artikler i vores Blog og i Vidensbanken, hvor der er en masse information, der belyser det at være angel investor. I nedenstående forsøger vi at besvare de typiske spørgsmål, som vi møder.

OM AT VÆRE MEDLEM I ANGELLA INVEST 

 • HVEM KAN JEG FORVENTE KOMMER TIL EVENTET?
  Du kan forvente at møde op til 100 andre kvindelige deltagere, der Allerede investerer i opstartsvirksomheder. Enten business angels eller venture capital investorer, dog hovedsageligt business angels. Overvejer at investere i opstartsvirksomheder. Fx kvinder, der søger en porteføljekarriere og måske allerede har bestyrelsesposter. Kvinder med en corporate karriere. Eller selv er tidligere iværksætter og har lavet et exit. Det er talentfulde kvinder med forskellige industri baggrunde, kompetencer, aldre og interesser. Til fælles for dem alle er dog et ønske om at gøre en forskel for dem selv og andre kvinder. Og en nysgerrighed for at arbejde med iværksætteri, innovation, forretningsledelse og investering i opstartsvirksomheder. Invitationer er udsendt via værtskabets eget netværk til kvindelige investorer samt samarbejde med relevante netværk såsom bestyrelsesplatforme.
 • HVORFOR ER EVENTET MÅLRETTET (DANSKTALENDE) KVINDER, HVIS I ØNSKER AT FREMME FORSKELLIGHED OG DIVERSITET GENERELT?
  Vi elsker diversitet! Og diversitet er selvfølgelig ikke kun dansktalende kvinder. Det er meget mere såsom køn, nationalitet, seksuel orientering, alder etc.. Eventet er arrangeret af Angella Invest som hovedarrangør, som arbejder for at fremme flere kvindelige investorer i opstartsvirksomheder (business angels). 90% af business angel investeringer foretages i lokalområdet, dvs. business angel investering er i dag primært et lokalt/nationalt anliggende. Angella Invest arbejder også for at afmystificere, uddanne og tilgængeliggøre business angel investering for kvinder i Danmark, hvor data viser, at kun 1/10 business angels er kvinder. Derfor har vi valgt at kommunikere på dansk og målrettet kvinder for at kunne gøre en aktiv forskel for at ændre på denne ubalance i investormiljøet. Vi tror på, at der er behov for at skabe et community omkring kvindelige investorer i Danmark. På den måde kan vi sammen fremme en bedre diversitet i iværksætter- og ledelsesmiljøet. Til gavn for alle uanset køn, baggrund osv.
 • JEG ER IVÆRKSÆTTER, DER SØGER FUNDING - KAN JEG DELTAGE?
  Eventet er åbent for tilmelding via personlig invitation. Hvis du er iværksætter, der har modtaget en invitation eller ønsker at modtage en invitation, så vil vi opfordre til, at du deltager på et andet event, der er målrettet iværksættere. Dette event er målrettet kvindelige investorer, som vi arbejder målrettet på at fremme til gavn for hele iværksættermiljøet. Desværre er der begrænset plads, og derfor håber vi på din forståelse og tålmodighed. Vi lover, at vi nok skal invitere dig til events for iværksættere senere!
 • JEG ER KOMMET PÅ VENTELISTE - HVORDAN SKAL JEG FORHOLDE MIG?
  Vi gør vores bedste for at alle, som har interesse og relevans for at deltage, kan komme til sammenkomsten. Hvis du er kommet på ventelisten, skal du nok høre fra os, hvis der bliver plads!
 • HVORDAN KOMMER JEG TIL VÆKSTFONDEN – OG HVAD MED PARKERING?
  Se kort til Vækstfonden her. Der er forholdsvis gode parkeringsmuligheder på parkeringspladsen omkring Helleruphus, som ligger på den venstre side af Onsgårdsvej, som er en sidevej til Strandvejen. Der er op til 3 timers gratis parkering i afmærkede zoner. Du kan også få en parkeringstilladelse fra receptionen, som gælder udover 3 timer.
 • HVORDAN HÅNDTERES PERSONDATA OG BILLEDER TIL EVENTET?
  Se politik for behandling af persondata og billeder til eventet her. Du skal være opmærksom på, at der bliver taget billeder til eventet til brug for kommunikation i presse og digitale medier. Hvis du ikke ønsker at være med på billeder, bedes du henvende dig til eventets arrangører, når du ankommer til eventet på dagen.
 • ANDRE SPØRGSMÅL?
  Har du yderligere spørgsmål til eventet, kan du kontakte Angella Invest på kristine@angellainvest.com, hvor vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er Danmarks største fællesskab for kvindelige business angels – og kvinder, som gerne vil i gang med at investere. Men Angella Invest er forholdsvis en nystartet platform – det skal vi være ærlige omkring. Som medlem af Angella Invest, må det forventes, at man tager del i rejsen og støtter op omkring, at vi sammen får skabt et stærkt community. Så vi kan gøre en forskel og ændre på billedet med den store kønsubalance i det danske iværksætterland, hvor kun 1/10 business angels i dag er kvinder.

bottom of page