top of page

DANMARKS STØRSTE FÆLLESSKAB FOR KVINDELIGE BUSINESS ANGELS 

Lær at investere i startups – i et fællesskab med ligesindede kvinder 

VI ER VED AT SKABE DANMARKS STØRSTE FÆLLESSKAB FOR KVINDER,
DER INVESTERER I OPSTARTSVIRKSOMHEDER ("BUSINESS ANGELS")
- OG KVINDER, SOM GERNE VIL I GANG

Vi er på en mission, der skal øge antallet af kvindelige business angels i et miljø i dag, hvor 9/10 business angels er mænd og kun 1,5% af deres investerede kapital går til kvindelige iværksættere. Vi vil også bidrage til stærkere repræsentation af kvinder i iværksætteri og virksomhedsledelse. 

 

Vi er lige startet, men vi er godt i gang! I januar 2023 holdt vi Danmarks største og første årlige event for kvindelige business angels, ”ANGELLA”. Over 100 kvinder deltog på dagen til et udsolgt event og ventelisten var tilsvarende lang. Vi kommer til at holde endnu flere events! Sammenkomster for ligesindede kvinder. Og uddannelsesprogrammer. Både digitale og fysiske. Alt det kan du få adgang til som medlem af Angella Invest’s community.  

 

Vil du tage del i vores rejse? Forneden kan du læse mere om vores uddannelses- og community platform, og hvordan man bliver medlem. 

KOM GODT I GANG - ELLER VIDERE -
MED DINE BUSINESS ANGEL INVESTERINGER

Uanset om du er aspirerende investor eller erfaren business angel, så er du velkommen i Angella Invest. Business Angel investering handler nemlig om at investere sammen. Derfor er der altid brug for forskellige kompetencer og ressourcer.  

 

Som Angella investor lærer du ikke blot at investere i opstartsvirksomheder i fællesskab med andre inspirerende mennesker. Men du lærer også om iværksætteri, nye teknologier, forskellige virksomhedsformer, innovation, vækst, virksomhedsledelse og bestyrelsesarbejde. Måske får du endda også et økonomisk afkast for din investering! 💸 

 

Du får mulighed for at gøre en forskel for iværksættere og for fremtidens samfund. Og for dig selv! 

DET FÅR DU I DIT MEDLEMSKAB

Her kan du se, hvad du får adgang til som medlem og ”Angella Investor”. Vores platform er under stærk udvikling, hvorfor nedenstående vil blive udbygget løbende. Hvis du er medlem, skal vi nok sørge for at orientere dig, når der er nye muligheder på platformen. 

girl friends hands piled togethger_edite

COMMUNITY

Vær en del af et stærkt fællesskab af ligesindede kvinder. Kvinder, som er interesserede i at investere i startups, iværksætteri og virksomhedsledelse.  

 

 • Som medlem får du adgang til vores egen digitale community member platform (se her), hvor du får en oversigt over medlemmerne i Angella Invest og I kan chatte sammen i åbne/lukkede fora.   

 • Mindst to gange årligt holder vi sociale arrangementer alene dedikeret til samværet i vores community. Eksempelvis Walk & Talk, morgenmadsmøder eller Dinner & Talk.

 

I eventkalenderen kan du løbende se, hvad der planlagt. Hvis du er medlem, modtager du også direkte invitationer i din mailboks, så du ikke går glip af vores community aktiviteter 😊 

EVENTS

I Angella Invest holder vi løbende events og aktiviteter, hvor vi mødes fysisk. Størstedelen er udelukkende for vores medlemmer. Men nogle events, som vi faciliterer, er også åbne for ikke-medlemmer. Som medlem vil du altid få førsteprioritet og personlig invitation for at deltage.  

 

Det er IKKE vores mål at holde MANGE events! ✋ Antal er ikke et mål for Angella Invest. Vi kan relatere til travle kalendere og familielogistik. Derfor faciliterer Angella Invest alene fysiske events, når vi mener, at det er værdiskabende for fællesskabet og formålet i Angella Invest. Vi søger også at holde events på forskellige tidspunkter af dagen, og på forskellige lokationer i Danmark, der passer til forskellige medlemsbehov.  

 

Igennem vores store netværk og partnerskaber i startupøkosystemet modtager Angella Invest mange invitationer til events, som andre dygtige aktører faciliterer. Disse muligheder deler vi løbende i vores community. Vi søger altid at forhandle medlemsfordele til Angella Invest.  

 

Som medlem får du gratis adgang til følgende events: 

 

 • Mindst 4 pitch events pr. år: Lukkede pitch events i samarbejde med Angella Invests Trusted Partners.  

 • Mindst 4 læringsevents pr. år: Lukkede læringsseminarer i samarbejde med Angella Invests Trusted Partners.

 • ANGELLA: Årsmøde for kvindelige Business Angels. Personlig invitation og førsteprioritet for deltagelse. Gebyr for ikke-Angella Invest medlemmer.   

 • Invitationer til og medlemsfordele på et væld af aktiviteter, som afholdes af andre aktører i startupøkosystemet. Fx Pitch Events, Award Shows og andre relevante sammenkomster. Eksempelvis TechBBQ, DTU Startup Day, Venture Cup og meget meget mere.  

 

Se eventkalenderen her for allerede skemalagte aktiviteter, som Angella Invest faciliterer.

people laughing and talking outside duri
together now_edited.jpg

DIGITAL LÆRING

På vores platform tilbyder vi en række digitale læringsmuligheder. Inden 2024, er det vores mål at kunne tilbyde følgende læringsmuligheder til vores medlemmer: 

 • Mindst 6 Masterclasses: Læringsvideoer med deltagelse af inspirerende kvinder, der fortæller om relevante emner for angel investering. 

 • Mindst 4 e-læringsmoduler: Digitale læringsmoduler, hvor du kan lære om angel investeringer gennem interaktive moduler og tests. 

 • Løbende webinars: På webinars holder vi korte emnefokuserede digitale events (0,5-1 time). Vi optager vores webinars, så hvis du ikke kan deltage på tidspunktet, kan du altid besøge platformen, hvor vi lægger de optagede sessioner.

 

Vi arbejder på højtryk for at udvikle vores platform i Angella Invest! Derfor vil den digitale læringsplatform først fuldt tilgængelig i Q3 2023. Af den årsag tilbyder vi også en indledende rabat for nye medlemmer (læs mere her).

INVESTERINGSMULIGHEDER

… eller “dealflow” som det også kaldes i iværksætter-slang 😎 I Angella Invest tager vi ikke imod pitch decks fra startups. Vi laver heller ikke serviceydelser for startups. Det er der masser andre, der gør! Vores fokus er de kvindelige investorer 🙋‍♀️ Se mere her om vores forretningsmodel. Men bare rolig! Der er MASSER af muligheder for at få adgang til de gode startups. Igennem vores partnerskaber (”Trusted Partners”) sørger vi for at holde dedikerede pitch events alene for vores medlemmer. På den måde sikrer vi en høj og varieret kvalitet i vores deal flow. Se her hvem vores Trusted Partners er.  

Som medlem får du adgang til:  

 • Mindst 4 pitch events pr. år dedikeret Angella Invest i samarbejde med vores Trusted Partners 

 • Muuuuligvis en elektronisk platform til håndtering af deaflow. Vi vurderer det meget nøje i øjeblikket 👀😅 

 

Se eventkalenderen her for allerede skemalagte pitch events.  

Karri Saarinen presenting at Nordic Desi
Young teen doing schoolwork at home afte

UDDANNELSESPROGRAMMER

I Angella Invest tilbyder vi en række uddannelsesprogrammer i tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere. Det kan være endagskurser, fx Introduktion til Angel Investering, eller længere uddannelsesforløb, fx Angella Academy Modules, hvor du kan lære om angel investeringer i selskab med ligesindede kvinder og på det læringsniveau, der passer dig.  

Hvis du er medlem i Angella Invest, får du rabat på vores uddannelser.  

 

Du kan læse mere om vores uddannelsesprogrammer her.

VIDENSBANK

I vores Vidensbank og Blog deler vi løbende nyttig og inspirerende information relevant for investeringer i iværksætteri.  

 • Som medlem får du adgang til et udvidet indhold i Vidensbanken, der klæder dig endnu bedre på som angel investor. Det kan være specifik viden om fx SKAT, juridiske problemstillinger, Due Diligence checkliste, ESG Screeningsværktøjer, gratis dokumentskabeloner eller andet nyttigt.  

Through the reading glasses_edited.jpg

FAQ

OM AT VÆRE ANGEL INVESTOR

Der er mange myter og forestillinger forbundet med at være business angel. Vi anbefaler, at du forsøger at navigere lidt rundt på vores hjemmeside, bl.a. læser artikler i vores Blog og i Vidensbanken, hvor der er en masse information, der belyser det at være angel investor. I nedenstående forsøger vi at besvare de typiske spørgsmål, som vi møder.

OM AT VÆRE MEDLEM I ANGELLA INVEST 

Vi er ved at skabe Danmarks største fællesskab for kvindelige business angels – og kvinder, som gerne vil i gang med at investere. Men Angella Invest er en nystartet platform – det skal vi være ærlige omkring. Som nyt medlem af Angella Invest, må det forventes, at man tager del i rejsen og støtter op omkring, at vi sammen får skabt et stærkt community. Så vi kan gøre en forskel og ændre på billedet med den store kønsubalance i det danske iværksætterland, hvor kun 1/10 business angels i dag er kvinder 🙋‍♀

bottom of page