top of page
Angella Invest - Event-68.jpg

DANMARKS STØRSTE FÆLLESSKAB FOR KVINDELIGE BUSINESS ANGELS 

INVESTER I STARTUPS OG SCALEUPS

I ET FÆLLESSKAB MED LIGESINDEDE KVINDER 

VI ER DANMARKS STØRSTE FÆLLESSKAB FOR KVINDER,
DER INVESTERER I STARTUPS & SCALEUPS
- OG FOR KVINDER, SOM GERNE VIL I GANG

Vi er på en mission, der skal øge antallet af kvindelige business angels i et miljø i dag, hvor 9/10 business angels er mænd og kun 1,5% af risikovillig investeringskapital går til kvindelige iværksættere. Vi vil også bidrage til stærkere repræsentation af kvinder i iværksætteri og virksomhedsledelse. 

Vil du være en del i vores fællesskab? Forneden kan du læse mere om vores uddannelses- og community platform, og hvordan man bliver medlem. 

KOM GODT I GANG - ELLER VIDERE -
MED DINE BUSINESS ANGEL INVESTERINGER

Uanset om du er aspirerende investor eller erfaren business angel, så er du velkommen i Angella Invest. Angel investering handler nemlig om at investere sammen. Derfor er der altid brug for forskellige kompetencer og ressourcer.  

Som Angella investor lærer du ikke blot at investere i opstartsvirksomheder i fællesskab med ligesindede. Men du lærer også om iværksætteri, nye teknologier, forskellige virksomhedsformer, innovation, vækst, virksomhedsledelse og bestyrelsesarbejde. Måske får du endda også et økonomisk afkast for din investering! 

 

Du får mulighed for at gøre en forskel for iværksættere og for fremtidens samfund. Og for dig selv! 

DET FÅR DU I DIT MEDLEMSKAB

Her kan du se, hvad du får medlem i Angella Invest. Vores platform er under stærk udvikling, hvorfor nedenstående vil blive udbygget løbende. Hvis du er medlem, skal vi nok sørge for at orientere dig, når der er nye muligheder på platformen. 

Angella Invest - Event-46.jpg

COMMUNITY

Vær en del af et stærkt fællesskab af ligesindede kvinder. Kvinder, som er interesserede i at investere i startups/scaleups iværksætteri og virksomhedsledelse.  

 

 • Som medlem får du adgang til vores egen digitale community member platform (se her), hvor du får en oversigt over medlemmerne i Angella Invest og I kan chatte sammen i åbne/lukkede fora.   

 • Adgang til vores Board & Investor House kontorfællesskab i Salon Højbro Plads. Her kan du låne kontorplads, tage kaffemøder fx. med startups eller låne vores mødelokale, hvis du og medinvestorer skal vende investeringsmuligheder.

 • I vores Board & Investor House bliver der løbende afholdt samtalesaloner og der er også mulighed sparring omkring ledelsesrådgivning, talentudvikling (bl.a. TT38) og bestyrelsesarbejde.

 • Mindst to gange årligt holder vi sociale arrangementer alene dedikeret til samværet i vores community. Eksempelvis Walk & Talk, medlemsfrokoster eller Dinner & Talk.

I eventkalenderen kan du løbende se, hvad der planlagt. Hvis du er medlem, modtager du også direkte invitationer i din mailboks, så du ikke går glip af vores community aktiviteter. 

EVENTS

I Angella Invest holder vi løbende events og aktiviteter, hvor vi mødes fysisk. Størstedelen er udelukkende for vores medlemmer. Men nogle events, som vi faciliterer, er også åbne for ikke-medlemmer. Som medlem vil du altid få førsteprioritet og personlig invitation for at deltage.  

 

Det er IKKE vores mål at holde MANGE events! Antal er ikke et mål for Angella Invest. Vi kan relatere til travle kalendere og familielogistik. Derfor faciliterer Angella Invest alene fysiske events, når vi mener, at det er værdiskabende for fællesskabet og formålet i Angella Invest. Vi søger også at holde events på forskellige tidspunkter af dagen og på forskellige lokationer i Danmark.  

Igennem vores store netværk og partnerskaber i startupøkosystemet modtager Angella Invest mange invitationer til events, som andre dygtige aktører faciliterer. Disse muligheder deler vi løbende i vores community. Dem kalder vi "Community Events". Vi søger altid at forhandle medlemsfordele til Angella Invest.  

 

Som medlem får du gratis adgang til følgende events: 

 

 • Mindst 4 Pitch Events pr. år: Lukkede pitch events i samarbejde med Angella Invests Trusted Partners.  

 • Mindst 4 Learn Events pr. år: Lukkede læringsseminarer i samarbejde med Angella Invests Trusted Partners.

 • ANGELLA: Årsmøde for kvindelige angel investorer. Personlig invitation og førsteprioritet for deltagelse.   

 • Invitationer til Community Events og øvrige medlemsfordele på et væld af aktiviteter, som afholdes af andre aktører i startupøkosystemet i hele Danmark. Fx pitch events, award shows og andre relevante sammenkomster.

Se eventkalenderen for allerede skemalagte aktiviteter, som Angella Invest faciliterer.

Angella Invest - Event-84_edited.jpg
Angella Invest - Event-96.JPG

DIGITAL LÆRING & INVESTOR TOOLBOX

På vores platform tilbyder vi en række digitale læringsmuligheder. Vi udvikler stadig på denne platform, men kan allerede nu tilbyde følgende læringsmuligheder til vores medlemmer: 

 • Webinars: På webinars holder vi korte emnefokuserede digitale events. Når muligt, optager vi webinars, som vi kun gør tilgængelige for vores medlemmer. Derfor, hvis du ikke kan deltage på tidspunktet, kan du altid besøge platformen, hvor vi lægger de optagede sessioner.

 • Investor Toolbox: Som medlem får du adgang til vores investor toolbox, der er en digital værktøjskasse med skabeloner, hjælpeværktøjer og andet, der kan understøtte dit arbejde med angel investeringer.  Det kan fx. være specifik viden om fx SKAT, juridiske problemstillinger, Due Diligence checkliste, Screeningsværktøjer, gratis dokumentskabeloner eller andet nyttigt. 

INVESTERINGSMULIGHEDER

… eller “dealflow” som det også kaldes i iværksætter-slang. I Angella Invest tager vi ikke imod pitch decks fra startups. Vi laver heller ikke serviceydelser for startups. Det er der masser andre, der gør! Vores fokus er de kvindelige investorer. Se mere her om vores forretningsmodel. Men bare rolig! Der er MASSER af muligheder for at få adgang til de gode investeringsmuligheder. Igennem vores partnerskaber (Trusted Partners eller Community Partners) sørger vi for at holde dedikerede pitch events alene for vores medlemmer. På den måde sikrer vi en høj og varieret kvalitet i vores deal flow. Se her hvem vores partnere er.  

Som medlem får du adgang til:  

 • Mindst 4 pitch events pr. år dedikeret Angella Invest i samarbejde med vores Trusted Partners

Se eventkalenderen for allerede skemalagte pitch events.  

Angella Invest - Event-97.jpg
Angella Invest - Event-17.jpg

UDDANNELSESPROGRAMMER

I Angella Invest tilbyder vi en række uddannelsesprogrammer i tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere. Det kan være endagskurse eller længere uddannelsesforløb, fx Angella Investor Academy eller NextGen Angel Investor Academy, hvor du kan lære om angel investeringer i selskab med ligesindede.  

Hvis du er medlem i Angella Invest, får du rabat på vores uddannelser.  

 

Du kan læse mere om vores uddannelsesprogrammer her.

VIDENSBANK

I vores Vidensbank deler vi løbende nyttig og inspirerende information relevant for investeringer i iværksætteri.  Materialet er medfinansieret af Industriens Fond, hvorfor materialet i vidensbanken er tilgængeligt for alle.

Som medlem får du derimod adgang til et udvidet indhold i vores Investor Toolbox, der klæder dig endnu bedre på som angel investor.

Angella Invest - Event-49_edited_edited.jpg

FAQ

OM AT VÆRE ANGEL INVESTOR

Der er mange myter og forestillinger forbundet med at være business angel. Vi anbefaler, at du forsøger at navigere lidt rundt på vores hjemmeside, bl.a. læser artikler i vores Blog og i Vidensbanken, hvor der er en masse information, der belyser det at være angel investor. I nedenstående forsøger vi at besvare de typiske spørgsmål, som vi møder.

OM AT VÆRE MEDLEM I ANGELLA INVEST 

Vi er ved at skabe Danmarks største fællesskab for kvindelige business angels – og kvinder, som gerne vil i gang med at investere. Men Angella Invest er en nystartet platform – det skal vi være ærlige omkring. Som nyt medlem af Angella Invest, må det forventes, at man tager del i rejsen og støtter op omkring, at vi sammen får skabt et stærkt community. Så vi kan gøre en forskel og ændre på billedet med den store kønsubalance i det danske iværksætterland, hvor kun 1/10 business angels i dag er kvinder.

bottom of page