top of page
Angella Invest - Event-68.jpg

ANGELLA ÅRSMØDE
FOR KVINDELIGE ANGEL & VC INVESTORER

VIL DU MED TIL DANMARKS FØRSTE ÅRSMØDE FOR

KVINDELIGE ANGEL & VC INVESTORER?

I 2023 lancerede Angella Invest Danmarks første og største årlige sammenkomst for kvindelige business angels – og kvinder som gerne vil i gang. D. 25. januar 2023 samlede vi over 100 kvinder til et fantastisk event. Eventet var udsolgt med en tilsvarende lang venteliste. 

I år 2024 har vi valgt at udvide programmet til også at indeholde kvindelige investorer i VC. Fordi skal vi ændre på kønsubalancen i iværksætteri, så skal vi se på hele startup investormiljøet dvs. både angel- og venture capital. Vi kalder eventet ANGELLA, og det skal fremover danne rammen for et årligt møde for kvindelige investorer i startupmiljøet. 

Som medlem er du garanteret invitation og første prioritet til deltagelse. Som ikke-medlem, kan du også deltage med personlig invitation.

Hvis du vil sikre dig en invitation, så skriv dig på vores mailingliste. Her fortæller vi også løbende om kommende events og andre spændende aktiviteter. 

I Angella Invest ønsker vi at fremme flere kvindelige angel investorer for at ændre på kønsubalancen i investormiljøet i iværksætteri, hvor ca. 9/10 angel investorer i dag er mænd, der investerer ca. 80-90% af deres investeringskapital i kun-mandlige iværksætterteams. Det ønsker vi at ændre på!

   

Det gør vi gennem uddannelse, vidensdeling og et stærkt fællesskab af kvindelige investorer. 

I nedenstående kan du se udvalgte billeder fra vores fantastiske event i 2023:

bottom of page