top of page
Angella Invest - Event-68.jpg

ANGELLA:  

ÅRSMØDE FOR KVINDELIGE BUSINESS ANGELS 

I 2023 lancerede vi Danmarks første og største årlige sammenkomst for kvindelige business angels – og kvinder som gerne vil i gang. D. 25. januar 2023 samlede vi over 100 kvinder til et fantastisk event. Eventet var udsolgt med en tilsvarende lang venteliste.

 

Vi kommer til at gentage succesen til næste år – faktisk hvert år fremadrettet!

VIL DU MED NÆSTE GANG?

Som medlem får du gratis adgang, personlig invitation og første prioritet til deltagelse.  

Som ikke-medlem, kan du også deltage mod betaling, hvis der er plads.  

Hvis du vil sikre dig en invitation, så skriv dig på vores mailingliste. Her fortæller vi løbende om kommende events og om mulighed for deltagelse. 

HVORFOR HEDDER EVENTET ANGELLA?

Dette event er målrettet kvindelige business angels! 

”Angel” for business angel og ”Ella” for ”gudinde”, ”lys”, ”hende/kvinde”, men også ”ALLE”. Fordi business angel investering handler om at investere sammen 🙌 

I Angella Invest ønsker vi at fremme flere kvindelige business angels.  

Det gør vi gennem uddannelse, vidensdeling og et stærkt fællesskab 💜 

ANGELLA 2023: ÅRSMØDE FOR KVINDELIGE
BUSINESS ANGELS

Danmarks første store sammenkomst for kvinder, der investerer i opstartsvirksomheder – eller gerne vil lære det!

OBS: Dette event er nu udsolgt. Du kan tilmelde dig ventelisten under 'Tilmeld', så lover vi at vende tilbage, hvis der skulle blive ledige pladser!

TID OG STED

25. jan. 14.00 – 17.30

Vækstfonden, Strandvejen 104B, 2900 Hellerup, Danmark

I partnerskab med Vækstfonden, PreSeed Ventures og Dansk Industri inviterer Angella Invest til en sammenkomst målrettet kvinder, der investerer i opstartsvirksomheder (”BUSINESS ANGELS”) – eller kvinder, som gerne vil lære at komme i gang.

 

I dag er 9/10 business angels mænd med en gns. alder på ca. 55 år. Kun ca. 1,5% af investeringskapitalen fra business angels går til kvindelige iværksættere. Og dette på trods af at kvindelige iværksættere outperformer mandlige iværksættere med +25% i omsætning per investeret krone! Læg dertil at kun 1/4 nye iværksættere er kvinder og kun 1/5 bestyrelsesmedlemmer i Danmark er kvinder (Kilde: Dansk Erhverv & Board Partners).

 

DVS. VI GÅR GLIP AF EN MASSE (KVINDELIGT) TALENT!

 

I Angella Invest er vi stødt på myten om, at kvinder ikke har interesse for at investere i opstartsvirksomheder. Det har vi sat os for at modbevise!

 

Når man investerer i opstartsvirksomheder, får man viden om iværksætteri og innovation. Man støtter iværksætterne med kapital og kompetencer. Man får også ofte mulighed for ledelsesroller, herunder bestyrelsesposter. Data viser, at kvinder i højere grad har interesse i at investere i andre kvinder og i grøn- og social bæredygtighed. Derfor er angel investeringer en vigtig komponent i at fremme større diversitet og bæredygtighed i danske virksomheder.

 

Formålet med arrangementet er at bringe de danske kvindelige business angels sammen. Og inspirere andre kvinder til at blive investorer. Sammen kan vi skabe et fællesskab, dele viden, erfaringer og fremme at endnu flere kvinder får interesse i at blive business angels.

 

BUSINESS ANGEL INVESTERING HANDLER NEMLIG OM FORSKELLIGHED OG OM AT INVESTERE SAMMEN! 🙋‍♀️

 

Vi glæder os til at se dig til ikke bare et spændende event i selskab af andre inspirerende talentfulde kvinder. Men også et arrangement, hvor vi gennem handling søger at forandre den nuværende ubalance i kønsdiversiteten inden for iværksætteri og virksomhedsledelse.

 

OBS: Denne invitation er personlig og må ikke videreformidles. Hvis du mener, at arrangementet kan være relevant for en anden kvinde i dit netværk, der har interesse i business angel investeringer, da er du velkommen til at kontakte os.

 

Allerbedste hilsner

Angella Invest 

OM EVENTET

Her finder du en detaljeret agenda for dagen inkl. beskrivelse af de enkelte indlæg.

AGENDA

MØD INDLÆGSHOLDERNE

Fælles for samtlige af dagens indlægsholdere er, at de brænder for at gøre en forskel for iværksættere, fremmelse af diversitet og bæredygtighed. Hver især arbejder de inden for deres felt, hvor de søger at bidrage med ekspertviden, erfaring og personlige kompetencer. Alt sammen uden at miste øje for det kommercielle afkast selvfølgelig! 

ANNE FÆRCH.jpeg

ANNE FÆRCH JØRGENSEN
 

Impact, HealthTech & erfaren NextGen family investor 

Anne har arbejdet med impact investering både som investor, bestyrelsesmedlem og hands on i diverse startups. Anne har en PhD i molekylær biologi fra Novo Nordisk/KU og en medfølgende forkærlighed for early stage biotech/medtech/healtech startups. 

 • LinkedIn
Henriette Schultz Kirkegaard.jpeg

HENRIETTE SCHULTZ

KIRKEGAARD
 

Co-founder af 3DIntegrated med succesfuld exit & aspirerende angel investor

Henriette er co-founder og tidligere CEO af MedTech/DeepTech virksomheden ”3DIntegrated", der blev solgt til Johnson & Johnson i 2019. Henriette har en mangeårig baggrund indenfor startupmiljøet - både fra Danmark og hendes tid i Silicon Valley. Hun brænder for iværksætteri i life science og DeepTech, hvor hun har stor erfaring.  

 • LinkedIn
Christina Yding Hahn Elgaard.jpeg

CHRISTINA YDING

HAHN ELGAARD
 

AgriFood Investor & CEO af Farmbrella & bestyrelsesmedlem

Christina er en erfaren iværksætter, bestyrelsesmedlem og investor. Hendes speciale er agrosektoren, hvor hun via digitalisering søger at fremme effektive og bæredygtige løsninger. Christina er CEO af Farmbrella, der er en community platform for investorer, bestyrelsesmedlemmer og direktører. Herudover driver hun sit eget landbrug. 

 • LinkedIn
Helle monrad.jpg

HELLE 

MONRAD

 

DeepTech & Impact investor. Business Angel på fuldtid, bestyrelsesmedlem og mentor

Efter 35 år i Haldor Topsøe, hvor Helle bl.a. var ansvarlig for kommercialisering af større innovationsprojekter (~DKK 1 mia.), er Helle tilbage, hvor hun startede. Med base i DTU, hvor hun oprindeligt tog uddannelse som kemiingeniør, investerer Helle nu i opstartsvirksomheder på fuldtid. Siden 2020 har Helle lavet 7 investeringer inden for DeepTech & Impact.

 • LinkedIn
IMG_5288-kopi 2.jpg

SUSANNE

BRØNNUM

 

Årets Business Angel 2022 & FinTech/ClimaTech Investor, Founder CO2 Hero og bestyrelsesmedlem 

I 2019 skiftede Susanne den tunge corporate karriere ud med en ”porteføljekarriere”. Efter 30+ år i den finansielle sektor, bl.a. landechef i NETS, er hun nu en aktiv fuldtids business angel med 15 investeringer, 4 exits og 7 bestyrelsesposter inden for FinTech/ClimateTech. Susanne har også stiftet virksomheden CO2Hero, en klima ”app”, der er rullet ud i 40 lande.

 • LinkedIn
1599820285940-kopi.png

DITTE MARIE

FOG IBSEN

 

Serieiværksætter, Co-Founder og CEO af Pinkorange

Prisvindende serieiværksætter, der brænder for at udvikle innovative produkter målrettet kvinder. I 2022 vandt hun ”Woman of the Year”. Ditte Marie er CEO & co-founder af Pinkorange, en Fem-Tech startup, der vandt ”Pitch of the Year” ved DTU Startup Awards 2022. Hun har stor erfaring med kapital-rejsning bl.a. fra business angels, der har investeret et millionbeløb i Pinkorange.

 • LinkedIn
LOUISE.jpeg

LOUISE

BECH JUNGE

 

Serieiværksætter, Founder af CrowdNerds og Investor Relations hos Funderbeam

Serieiværksætter med fokus på digitale platforme og kapital-rejsning. Hun er stifter og CEO af CrowdNerds, der er en læringsplatform, hvor hun har hjulpet utallige opstartsselskaber med at rejse kapital. Herudover er hun Nordisk ansvarlig for forretningsudvikling i scaleup virksomheden, Funderbeam, der er en handlingsplatform for investering i unoterede selskaber bl.a. for business angels.  

 • LinkedIn
SINE LINDERSTRØM.jpeg

SINE

LINDERSTRØM

 

Head of SME and Entrepreneurship, Dansk Industri 

Igennem Sines mangeårige karriere, bl.a. Finans Danmark, Vækstfonden og nu i Dansk Industri som leder af området for SMVs og Iværksætteri, har Sine altid arbejdet med at fremme vækst i dansk erhverv. Sine brænder for at fremme diversitet i iværksætteri, og arbejder målrettet med tiltag, der skaber handling og effekt.

 • LinkedIn
ANNE ALMIND.jpeg

ANNE

ALMIND VIND

 

Chef for Partnerskaber, Vækstfonden 

Siden Anne kom til Vækstfonden for fem år siden, har hun arbejdet målrettet på at skabe stærke partnerskaber i iværksættermiljøet. Som ansvarlig for partnerteamet i Vækstfonden hun etableret en lang række initiativer, der fremmer større diversitet og bæredygtighed. Anne er også stifter og CEO af egen coachingvirksomhed.

 • LinkedIn
christel.jpeg

CHRISTEL

PIRON

 

VC investor, CEO i PreSeed Ventures (PSV) og partner i Venture fonden PSV Tech01

Christel har siden 2017 været CEO for PreSeed Ventures og stået i spidsen for den transformations- og rebranding proces, som har gjort PreSeed Ventures til én af de mest prominente Early Stage VC-investorer i det danske tech-økosystem. Med mere end 20 års erfaring fra ledelses- og bestyrelsesposter i konsulent-, Life Science- og venturebranchen, har Christel mere viden om forretningsudvikling, strategi og finansiering af early-stage virksomheder end de fleste. 

 • LinkedIn
Kristine Colour_edited.jpg

KRISTINE 

LEERBECK

 

CEO & Co-founder af Angella Invest, bestyrelsesmedlem og aspirerende business angel

Kristine har 20 års corporate erfaring primært fra den finansielle sektor. Siden 2017 hun arbejdet med impact startups og venture capital som Investment Director i Vækstfonden og VÅR Ventures. Siden medio 2022 har hun forfulgt en porteføljekarriere som iværksætter, bestyrelsesmedlem og aspirerende business angel. Hun er CEO og Co-Founder af Angella Invest, en uddannelses- og community platform for kvindelige business angels.

 • LinkedIn
IMG_5323_edited.jpg

TRINE HOFFENSETZ WINTHER

 

Co-founder af Angella Invest, tidligere Chief Investment Officer og startup mentor

Trine har erfaring som chuef investment officer, hvor hun har investeret i startups og vækstvirksomheder gennem både kapital og ‘sweat equity’. Hun har gennem sin karriere både arbejdet indenfor corporate, agencies samt stiftet flere selskaber selv.

Trine er Co-founder af Angella Invest, og er på en mission om at hjælpe flere kvinder i gang med business angel investeringer og derved skabe et mere diverst og kønsbalanceret økosystem på den danske iværksætter/investorscene

 • LinkedIn

FAQ

Her finder du mere information om praktiske detaljer og øvrige spørgsmålet til eventet.

bottom of page