top of page

HANDELSBETINGELSER FOR
ANGELLA INVEST

Senest opdateret d. 8. maj 2024 

GENERELLE OPLYSNINGER 

 

Juridisk navn: Angella Invest ApS

CVR. nr.: 43370375

Adresse: Højbro Plads 21B st., 1200 København K

Mailadresse: info@angellainvest.com

 

BETALING

Betaling af medlemskab, uddannelsesforløb, events og øvrige ydelser hos Angella Invest sker ved fremsendelse af faktura.

Såfremt du ikke udmelder dig rettidigt, som er min. fem hverdage førend medlemskabets udløb, fornyes medlemskabet automatisk med det samme tidsperiode, som det eksisterende abonnement.

LEVERING

Adgang til Angella Invests digitale uddannelses- og community platform er tilgængelig umiddelbart efter betaling af faktura på medlemskontingent, medmindre andet er aftalt.

Levering af ydelser på events og uddannelsesforløb sker i henhold til de oplyste informationer, der er tilknyttet disse specifikke aktiviteter.

SÆRLIGE VILKÅR

I forbindelse med køb af medlemskab, henvises der til Angella Invest’ medlemsbetingelser, som det forventes alle medlemmer har læst og accepterer ved indmeldelse. Læs medlemsbetingelserne her.

FORTRYDELSESRET

Ved køb af medlemskab er der ingen fortrydelsesret. Hvis du er usikker på, hvorvidt et medlemskab af Angella Invest er det rette for dig, kan du deltage i vores informationsmøder eller i et gratis event som gæst. Se eventkalenderen her.

Ved køb af uddannelsesforløb er der ingen fortrydelsesret. Fortryder du tilmelding kort tid efter indmeldelse, eller er du blevet ramt af uforudsete omstændigheder, fx sygdom, er du altid velkommen til at kontakte Angella Invest for en dialog om afbestillingsmuligheder eller deltagelse på et senere uddannelsesforløb:

info@angellainvest.com

Ved køb af deltagelse i events er der ingen fortrydelsesret.

REKLAMATIONSRET

I Angella Invest vil vi gøre vores allerbedste for, at der ikke bliver anledning til reklamation. Men vi er alle mennesker, og der kan derfor opstå situationer, hvor det er nødvendigt at indgå i dialog, hvis man ikke er tilfreds med Angella Invests ydelser. 


Som udgangspunkt har du nemlig ikke 2 års reklamationsret på vores tjenesteydelser. Du bedes derfor kontakte os med det samme, hvis du oplever problemer eller har kommentarer til vores ydelser. Du kan kontakte os på mail: info@angellainvest.com, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Du har ret til at få udbedret eventuelle mangler ved tjenesteydelsen, som kan tillægges ydelsens beskaffenhed, medmindre der er tale om egne omstændigheder, eller andre ydre omstændigheder, som vi efter dansk ret ikke kan blive gjort ansvarlige for.
 

PRIVATLIVSPOLITIK

I vores Persondatapolitik kan du læse, hvordan vi varetager dine persondata. Læs her.

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Angella Invest på mail: info@angellainvest.com.

 

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du give en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Relevant nævn:

Forbrugerklagenævnet

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Telefon: 4171 5000

E-mail: kfst@kfst.dk

Website: www.forbrug.dk

ANSVAR

Angella Invest kan ikke pådrages ansvar for fremtidige transaktioner eller samarbejde i øvrigt mellem Medlemmet (kunden), investorer eller øvrige kontakter, som er formidlet via Angella Invest.

Angella Invest tager forbehold for tekniske fejl, prisfejl og trykfejl, der måtte fremkomme på digitalt eller fysisk materiale.

Angella Invest kan ikke pådrages ansvar i force majeure situationer. Der henvises i øvrigt til Risici- og Ansvarserklæring, som du kan finde her.

bottom of page