top of page

tors. 24. aug.

|

Industriens Hus

COMMUNITY EVENT: SOMMERSTARTUP PÅ TAGET

Kun for medlemmer. Sommerstartup på taget er et større iværksætter event for iværksættermedlemmer af Dansk Industri.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
COMMUNITY EVENT: SOMMERSTARTUP PÅ TAGET
COMMUNITY EVENT: SOMMERSTARTUP PÅ TAGET

TID & STED

24. aug. 15.00 – 17.00

Industriens Hus, H. C. Andersens Blvd. 18, 1553 København, Danmark

OM EVENTET

OM EVENTET: SOMMERSTARTUP PÅ TAGET

Dette community event afholdes af Dansk Industri og er på dansk. 

En gang om året afholder Dansk Industri "Sommerstartup på taget" for deres iværksættermedlemmer. Her er der rig mulighed for at møde op til 100 iværksættere i et uformelt miljø og tale investeringsmuligheder, og hvad der ellers rører på sig i iværksættermiljøet.  

Læs mere information om eventet hos Dansk Industri ved at klikke HER

AGENDA

Kl. 14.30-15.00: Ankomst & registrering

Kl. 15.00-16.00: Indlæg

Kl. 16.00-17.00: Netværk & sommerdrinks på taget

Fra bootstrapped startup til investor finansieret vækstvirksomhed

Mød Artin og Johan fra Flowering.dk. De to unge iværksættere startede i 2020 det digitale blomsterunivers, Flowering, med få midler på hånden og omsatte for flere millioner kun 10 måneder senere. Artin og Johan vil fortælle ærligt om deres oplevelser med at gå fra at bootstrappe deres blomsterunivers til at få tunge investorer med ombord til en tocifret million værdiansættelse året efter de startede. De ville selv have ønsket, at de havde været bedre oplyst om mulighederne og konsekvenserne ved at få investorer med, og deler nu deres erfaringer om at lægge en klar investorstrategi og have styr på forhandlingsteknikken, når man sidder overfor investorerne. Flowering har fokus på at bidrage til en grønnere blomsterindustri samtidig med de bringer blomsterglæde via branchens blomsterspild. Buketterne består af friske overskudsblomster samt lokale og miljøcertificerede blomster, der passer på den jord, vi og blomsterne er dybt afhængige af.

Vælg din investor med omhu

Kristine Leerbeck, CEO & Founder af Angella Invest, vil gøre dig klogere på, hvordan du som iværksætter finder investorer, der passer til dig og din startup. Kristine giver praktiske råd til, hvordan du får onboardet investorer, herunder vigtigheden af tidligt at få lagt en investorstrategi, så du effektivt får rejst din kapital til din videre vækstrejse. Kristine er selv iværksætter og har startet Angella Invest. Angella Invest er en uddannelses- og community platform, der arbejder på at øge antallet af kvindelige investorer i opstartsvirksomheder. Derudover vil Angella Invest også bidrage til en stærkere repræsentation af kvinder i iværksætteri og virksomhedsledelse. På rekordtid har hun etableret Angella Invest som Danmarks største fællesskab for kvindelige angel investorer.

PRAKTISK INFO

Kun for medlemmer. Angella Invest har mulighed for at deltage med et begrænset antal medlemmer. Ønsker du at deltage, så tilmeld dig i Angella Invests eventkalender, og der bliver tilsendt en mail til dig med tilmeldingsinformation hos Dansk Industri. Du er først tilmeldt, når du har tilmeldt dig hos Dansk Industri. Der findes Q-park parkering under Industriens Hus. 

DEL EVENT

bottom of page