top of page

tors. 29. feb.

|

Mazanti-Andersen

LEARN EVENT: FEEDER STRUKTURER

Kun for medlemmer. Læring om "feeder fondsstrukturer"ved juridisk indlæg af fra Mazanti og inspiration fra impact ejendomsudviklings- og investeringsselskabet Home.Earth

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre events
LEARN EVENT: FEEDER STRUKTURER
LEARN EVENT: FEEDER STRUKTURER

TID & STED

29. feb. 2024, 14.00 – 17.30

Mazanti-Andersen, Amaliegade 10, 1256 København

OM EVENTET

OM LEARN EVENTS I ANGELLA INVEST

Mindst fire gange om året holder vi ”Læringsevents” i Angella Invest, som er dedikerede arrangementer, hvor vi lærer fra eksperter.  Det kan være fokus på et specielt emne, fokus på investeringstendenser - eller vi inviterer en inspirerende indlægsholder til et unikt event.

Vores læringsevents afholder vi ofte sammen med partnere til Angella Invest, som arbejder for at fremme flere kvindelige investorer i iværksætteri og flere kvinder i virksomhedsledelse. 

OM EVENTET: FEEDER STRUKTURER

Feeder strukturer er en investeringsstruktur, der samler flere investorer i et selskab, der sammen ønsker at investere i en fond. Dette er ofte anvendt i venture fonde, hvor der er et krav om et mindste kapitalindskud, fx. min. DKK 5 mio. kapitalindskud per investor. Igennem "feeder strukturer", kan flere mindre investorer gå sammen og skabe et fælles investeringsselskab for at opnå mindste krav om kapitalindskud. 

På dette event vil eksperter fra Mazanti-Andersen guide os igennem de juridiske aspekter i forståelsen af feeder fondsstrukturer.

Herudover får vi inspirationsindlæg fra impact ejendomsudviklings- og investeringsselskabet Home.Earth, der fortæller om deres ambitioner om at ændre på klimaaftrykket i ejendomssektoren. 

PROGRAM

  • 14.00-14.30:  Ankomst og netværk
  • 14.30-14.35:   Velkommen & praktisk information; Angella Invest
  • 14.35-15.45:    Om feederfondsstrukturer v. Mazanti-Andersen, Partner Frederik B. Hasling
  • 15.45-16.25:    Inspirationsindlæg v. Home.Earth, Head of Business Development & Investor Relations Camilla Dalum
  • 16.25-16.30:    Afrunding & tak for nu 
  • 16.30-17.30:    Netværk

PRAKTISK INFO

  • Nærmere agenda fremsendes, når vi nærmer os dagen for eventet
  • Bemærk: dette event er primært henvendt til investorer, der har interesse i at investere i lave større investeringer, herunder i venture fonde og investeringsselskaber
  • Kun for medlemmer. Som ikke-medlem kan du deltage som gæst i ét medlemsevent. Send en mail til info@angellainvest.com med dine kontaktdetaljer og motitation for at deltage.  

Vi glæder os til at ses! 👋

Dette event har en gruppe. Du er velkommen til at deltage i gruppen, når du har tilmeldt dig eventet.
13 opdateringer i gruppen

DEL EVENT

bottom of page