top of page

tors. 30. nov.

|

EIFO

LEARN EVENT: INVESTERINGER I VENTURE FONDE

Åbent for alle. Læringsevent målrettet investorer, der har erfaring med eller interesse i at lære om at investere i venture fonde, herunder udvælgelse og vurderingskriterier. Begrænset antal pladser.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre events
LEARN EVENT: INVESTERINGER I VENTURE FONDE
LEARN EVENT: INVESTERINGER I VENTURE FONDE

TID & STED

30. nov. 2023, 14.00 – 16.00

EIFO, Hafiagade 3, København (Nordhavn)

OM EVENTET

OM EVENTET: INVESTERING I VENTURE FONDE

Har du interesse i at lære mere om at investere i venture fonde?  Hvordan udvælger man de rette fonde at investere i? Hvad skal man kigge efter og være særligt opmærksom på? 

Ligesom med startups, vurderer man nemlig også teamet i venture fonde, når der skal investeres. Men hvilke parametre kigger man efter her? Hvad med diversitet, impact, carry, finansielle fees, performance, track record etc.? Hvad skal man lægge vægt på?

Kom og lyt med her, hvor vi lytter til erfarne fondsinvestorer i EIFO og deler erfaringer på tværs blandt medlemmer i Angella Invest!

Agenda:

14.00-14.30: Ankomst & kaffe

14.30-14.45: Velkommen & kort introduktion til venture fond investeringsmodellen v. Angella Invest CEO Kristine Leerbeck

14.45-15.45:  Hvordan vurderer og udvælger EIFO investeringer i venture fonde? V. Senior Investment Manager, EIFO Funds of Funds, Tamara Savic 

15.45-15.55:  Diskussion i plenum

15.55-16.00: Afrunding

16.00-16.30: Netværk

PRAKTISK INFO

  • Alle er velkomne, der har lyst til at lære. Der gøres dog opmærksom på at som privat investor i venture fonde (Limited Partner; "LP") kræves det i henhold til finansiel lovgivningskrav, at der investeres mindst EUR 100.000 per fondsinvestering. 

Vi glæder os til at ses! 👋

DEL EVENT

bottom of page