top of page

ons. 16. aug.

|

Mazanti

LEARN EVENT: SWEAT EQUITY MED MAZANTI OG KPMG

Kun for medlemmer. Inkluderet i medlemskab. Mindst fire gange om året holder vi ”Læringsevents” i Angella Invest, som er dedikerede arrangementer, hvor vi lærer fra eksperter i startup økosystemet.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre events
LEARN EVENT: SWEAT EQUITY MED MAZANTI OG KPMG
LEARN EVENT: SWEAT EQUITY MED MAZANTI OG KPMG

TID & STED

16. aug. 2023, 08.30 – 10.30

Mazanti, Amaliegade 10, 1256 København

OM EVENTET

OM LEARN EVENTS I ANGELLA INVEST

Mindst fire gange om året holder vi ”Læringsevents” i Angella Invest, som er dedikerede arrangementer, hvor vi lærer fra eksperter.  Det kan være fokus på et specielt emne, fokus på markedsøkonomiske tendenser - eller vi inviterer en inspirerende indlægsholder til et unikt event.

Vores læringsevents afholder vi ofte sammen med vores Trusted Partners, som samarbejder med Angella Invest med at fremme flere kvinder i angel investeringer, iværksætteri og virksomhedsledelse. 

OM EVENTET: SWEAT EQUITY

Sweat equity refererer til den værdi, en person tilfører en virksomhed gennem deres arbejde, indsats og engagement i stedet for at bidrage med kapital i form af penge. På dette event vil vores eksperter fra Mazanti-Andersen, Julie Høi-Nielsen og Frederik Hasling, samt Morten Høegh-Petersen fra KPMG guide os i forståelsen af sweat equity og dens relevans i business angel investeringer.

De vil forklare de juridiske og økonomiske aspekter af sweat equity, herunder de forskellige modeller, incitamentsstrukturer og skattemæssige overvejelser.

PRAKTISK INFO

  • Nærmere agenda fremsendes, når vi nærmer os dagen for eventet
  • Ankomst og kaffe fra kl. 08:30. Det første oplæg starter kl. 09:00.

Vi glæder os til at ses! 👋

DEL EVENT

bottom of page