top of page

tor. 09. nov.

|

Industriens Hus

SOCIAL EVENT: DINNER & TALK - KØBENHAVN

Kun for medlemmer. Inkluderet i medlemskab. Årets sociale middagsarrangement i Angella Invest, hvor vi kan tale, lytte, spise god mad, lade os inspirere af nye omgivelser og måske også nye mennesker.

SOCIAL EVENT: DINNER & TALK - KØBENHAVN

TID & STED

09. nov. 18.00 – 23.00

Industriens Hus, H. C. Andersens Blvd. 18, 1553 København, Denmark

OM EVENTET

SOCIAL EVENTS: HER ER VI SAMMEN 💜

Mindst to gange om året holder vi ”Social Events”, som er dedikerede sociale sammenkomster i Angella Invest. Det betyder ikke, at vi ikke ses resten af året – for det gør vi jo til vores events, uddannelsesaktiviteter og i startupmiljøet generelt! Men vi vil gerne have plads til at lære hinanden bedre at kende. For når man investerer sammen, investerer man også i en mangeårig relation, hvor økonomi, samarbejde og muligvis svære beslutninger er en del af rejsen.  Her er det en fordel at kende hinanden godt som mennesker.

OM EVENTET: DINNER & TALK

I Angella Invest elsker vi de gode middage, hvor vi er SAMMEN 💜 Hvor vi kan tale, lytte, spise god mad, lade os inspirere af nye omgivelser og måske også nye mennesker. Hvor de gode samtaler og livet i alle sine afskygninger er i fokus. På Dinner & Talk fejrer og deler vi professionelle og personlige erfaringer for året, der er gået.

Årets Dinner & Talk 2023 afholdes i gæstekantinen i Industriens Hus, Dansk Industri. På 7. sal med store glasvinduer er der panoramaudsigt over hele København city.  Vi kalder derfor året medlemsmiddag en "roof top dinner"! 👏

FORVENTET PROGRAM

Nærmere program følger senere og fremsendes i en separat invitation tættere på eventet.

18.00-18.45:  Ankomst, velkomstdrinks & netværk

18.45-19.00:  Velkommen (Angella Invest & Dansk Industri)

19.00-23.00:  Middag, medlemsindlæg og allersenest kl. 23 siger vi farvel og tak.

VIGTIG INFO

  • Medlemskab eller personlig invitation er påkrævet.
  • Tilmelding er bindende, og der opkræves et gebyr på 350kr. ved aflysning indenfor 48 timer før eventet, inkl. "no show".
  • Målgruppe: Angella Invest medlemmer & trusted partners
  • Praktisk info: Parkering kan foretages i parkeringskælder under Industriens Hus. Vi anbefaler dog at lade bilen blive hjemme :)
bottom of page