top of page

tors. 28. nov.

|

TBA (København)

SOCIAL EVENT: DINNER & TALK - KØBENHAVN

Kun for medlemmer. Inkluderet i medlemskab. Årets sociale middagsarrangement i Angella Invest, hvor vi lærer hinanden endnu bedre at kende 💜

SOCIAL EVENT: DINNER & TALK - KØBENHAVN
SOCIAL EVENT: DINNER & TALK - KØBENHAVN

TID & STED

28. nov. 2024, 17.30 – 22.00

TBA (København)

OM EVENTET

SOCIAL EVENTS: HER ER VI SAMMEN 💜

Mindst to gange om året holder vi ”Social Events”, som er dedikerede sociale sammenkomster i Angella Invest. Det betyder ikke, at vi ikke ses resten af året – for det gør vi jo til vores events, uddannelsesaktiviteter og i startupmiljøet generelt! Men vi vil gerne have plads til at lære hinanden bedre at kende. For når man investerer sammen, investerer man også i en mangeårig relation, hvor økonomi, samarbejde og muligvis svære beslutninger er en del af rejsen.  Her er det en fordel at kende hinanden godt som mennesker.

OM EVENTET: DINNER & TALK

Dette event er kun for medlemmer, partnere og nære relationer til Angella Invest. Vi holder hellere eventet personligt end stort, så der er god mulighed for at lære hinanden at kende. Vi forventer at blive ca. 50 deltagere til 3-retters middag. Vi laver netværksaktiviteteter i løbet af aftenen, fx. "speed dating", så vi kan nå at hilse på hinanden alle sammen.   

FORVENTET PROGRAM

Nærmere program følger senere og fremsendes i en separat invitation tættere på eventet.

Det forventede program er ca.:

17.30-18.00:  Ankomst, velkomstdrinks & netværk

18.00-18.30:  Velkommen (Angella Invest og medlemsindlæg) 

18.30-22.00:  3-retters middag, netværksaktiviteter og allersenest kl. 22 siger vi farvel og tak.

VIGTIG INFO

  • Medlemskab eller personlig invitation er påkrævet.
  • Pga. begrænsede deltagerpladser og for at undgå madspilde, er det vigtigt, at du melder afbud hurtigst muligt hvis du ved, at du ikke kan deltage. Af den årsag opkræver vi også et "no-show fee", dvs. et gebyr på 300 kr., hvis du ikke kommer og ikke har meldt afbud senest dagen inden eventet.
  • Deltagere: Angella Invest medlemmer, trusted partners og nære samarbejdsrelationer

DEL EVENT

bottom of page