top of page

tirs. 28. nov.

|

Angella Invest

WOMEN'S HEALTH INVESTOR BREAKFAST

Kun for medlemmer. Morgenmadstræf for investorer med interesse i at investere i women's health.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre events
WOMEN'S HEALTH INVESTOR BREAKFAST
WOMEN'S HEALTH INVESTOR BREAKFAST

TID & STED

28. nov. 2023, 08.30 – 10.30

Angella Invest, Højbro Plads 21b, st. 1200 KBH K

OM EVENTET

OM EVENTET: WOMEN'S HEALTH INVESTOR BREAKFAST

Ifølge Mckinsey studiet "The dawn of the FemTech Revolution" investeres kun 1% af global healthcare R&D i women's health (ex. cancer). Det globale Women's Health marked estimeres til at være USD 12 trillioner og vokser årligt med 5-8% CAGR. Da majoriteten af startup investormiljøet består af mandlige investorer, der ikke historisk har haft fokus på kvindekroppens sundhed (fx. menstruation, fødsel, menopause etc), efterlader det et stort uopdyrket investeringspotentiale. Det er vi nysgerrige på at forfølge i Angella Invest. 

Angella Invest har selv fulgt women's health markedet igennem en periode, men indtil videre har det været meget præget af en meget videnskabelig tilgang, fx. i forsknings- og life science miljøet. Med dette morgenmadstræf ønsker vi at tage en snak om investeringspotentialet set med angel/VC investor-øjne

Vi byder derfor på morgenmad og tager en fælles diskussion om mulighederne for at bygge et stærkt women's health investor community i Danmark.  

Som inspiration og præsenterer Angella Invest medlem Charlotte Langer (VC Manager hos KRING Ventures) et uddrag af hendes kortlægning af women's health markedet og de forskellige investeringsmuligheder.  

Agenda:

8.30-9.00: Ankomst & kaffe

9.00-9.05: Velkommen Angella Invest v. CEO Kristine Leerbeck

9.05-10.00: Præsentation om Women Health v. Angella Invest medlem Charlotte Langer

10.00-10.30: Diskussion af investeringsmuligheder og videre community

10.30-11.00: Netværk & farvel

PRAKTISK INFO

  • Dette er et event målrettet investorer og for medlemmer af Angella Invest. Ønsker du at deltage som gæst, kan du sende en mail til info@angellainvest.com. Grundet begrænset plads prioriteres deltagelse af medlemmer.   

Vi glæder os til at ses! 👋

DEL EVENT

bottom of page