top of page

360° PÅ EXIT

Eftermiddagstræf i Odense for interesserede i exit af egen virksomhed. Åbent for alle.

360° PÅ EXIT

TID OG STED

25. april 2024 15.45–19.30

Albani Torv 2, 5000 Odense, Danmark

OM EVENTET

I partnerskab med Vækstfonden, PreSeed Ventures og Dansk Industri inviterer Angella Invest til en sammenkomst målrettet kvinder, der investerer i opstartsvirksomheder (”BUSINESS ANGELS”) – eller kvinder, som gerne vil lære at komme i gang. I dag er 9/10 business angels mænd med en gns. alder på ca. 55 år. Kun ca. 1,5% af investeringskapitalen fra business angels går til kvindelige iværksættere. Og dette på trods af at kvindelige iværksættere outperformer mandlige iværksættere med +25% i omsætning per investeret krone! Læg dertil at kun 1/4 nye iværksættere er kvinder og kun 1/5 bestyrelsesmedlemmer i Danmark er kvinder (Kilde: Dansk Erhverv & Board Partners). DVS. VI GÅR GLIP AF EN MASSE (KVINDELIGT) TALENT! I Angella Invest er vi stødt på myten om, at kvinder ikke har interesse for at investere i opstartsvirksomheder. Det har vi sat os for at modbevise! Når man investerer i opstartsvirksomheder, får man viden om iværksætteri og innovation. Man støtter iværksætterne med kapital og kompetencer. Man får også ofte mulighed for ledelsesroller, herunder bestyrelsesposter. Data viser, at kvinder i højere grad har interesse i at investere i andre kvinder og i grøn- og social bæredygtighed. Derfor er angel investeringer en vigtig komponent i at fremme større diversitet og bæredygtighed i danske virksomheder. Formålet med arrangementet er at bringe de danske kvindelige business angels sammen. Og inspirere andre kvinder til at blive investorer. Sammen kan vi skabe et fællesskab, dele viden, erfaringer og fremme at endnu flere kvinder får interesse i at blive business angels. BUSINESS ANGEL INVESTERING HANDLER NEMLIG OM FORSKELLIGHED OG OM AT INVESTERE SAMMEN! 🙋‍♀️ Vi glæder os til at se dig til ikke bare et spændende event i selskab af andre inspirerende talentfulde kvinder. Men også et arrangement, hvor vi gennem handling søger at forandre den nuværende ubalance i kønsdiversiteten inden for iværksætteri og virksomhedsledelse. OBS: Denne invitation er personlig og må ikke videreformidles. Hvis du mener, at arrangementet kan være relevant for en anden kvinde i dit netværk, der har interesse i business angel investeringer, da er du velkommen til at kontakte os. Allerbedste hilsner Kristine & Trine Stiftere af Angella Invest

AGENDA

MØD INDLÆGSHOLDERNE

Fælles for samtlige af dagens indlægsholdere er, at de brænder for at gøre en forskel for iværksættere, fremmelse af diversitet og bæredygtighed. Hver især arbejder de inden for deres felt, hvor de søger at bidrage med ekspertviden, erfaring og personlige kompetencer. Alt sammen uden at miste øje for det kommercielle afkast selvfølgelig! 

ANNE FÆRCH.jpeg

ANNE FÆRCH JØRGENSEN
 

Impact, HealthTech & erfaren NextGen family investor 

Anne har arbejdet med impact investering både som investor, bestyrelsesmedlem og hands on i diverse startups. Anne har en PhD i molekylær biologi fra Novo Nordisk/KU og en medfølgende forkærlighed for early stage biotech/medtech/healtech startups. 

  • LinkedIn
Henriette Schultz Kirkegaard.jpeg

HENRIETTE SCHULTZ

KIRKEGAARD
 

Co-founder af 3DIntegrated med succesfuld exit & aspirerende angel investor

Henriette er co-founder og tidligere CEO af MedTech/DeepTech virksomheden ”3DIntegrated", der blev solgt til Johnson & Johnson i 2019. Henriette har en mangeårig baggrund indenfor startupmiljøet - både fra Danmark og hendes tid i Silicon Valley. Hun brænder for iværksætteri i life science og DeepTech, hvor hun har stor erfaring.  

  • LinkedIn
Christina Yding Hahn Elgaard.jpeg

CHRISTINA YDING

HAHN ELGAARD

 

AgriFood Investor & CEO af Farmbrella & bestyrelsesmedlem

Christina er en erfaren iværksætter, bestyrelsesmedlem og investor. Hendes speciale er agrosektoren, hvor hun via digitalisering søger at fremme effektive og bæredygtige løsninger. Christina er CEO af Farmbrella, der er en community platform for investorer, bestyrelsesmedlemmer og direktører. Herudover driver hun sit eget landbrug. 

  • LinkedIn
Helle monrad.jpg

HELLE 

MONRAD

 

DeepTech & Impact investor. Business Angel på fuldtid, bestyrelsesmedlem og mentor

Efter 35 år i Haldor Topsøe, hvor Helle bl.a. var ansvarlig for kommercialisering af større innovationsprojekter (~DKK 1 mia.), er Helle tilbage, hvor hun startede. Med base i DTU, hvor hun oprindeligt tog uddannelse som kemiingeniør, investerer Helle nu i opstartsvirksomheder på fuldtid. Siden 2020 har Helle lavet 7 investeringer inden for DeepTech & Impact.

  • LinkedIn
IMG_5288-kopi 2.jpg

SUSANNE

BRØNNUM

 

Årets Business Angel 2022 & FinTech/ClimaTech Investor, Founder CO2 Hero og bestyrelsesmedlem 

I 2019 skiftede Susanne den tunge corporate karriere ud med en ”porteføljekarriere”. Efter 30+ år i den finansielle sektor, bl.a. landechef i NETS, er hun nu en aktiv fuldtids business angel med 15 investeringer, 4 exits og 7 bestyrelsesposter inden for FinTech/ClimateTech. Susanne har også stiftet virksomheden CO2Hero, en klima ”app”, der er rullet ud i 40 lande.

  • LinkedIn
1599820285940-kopi.png

DITTE MARIE

FOG IBSEN

 

Serieiværksætter, Co-Founder og CEO af Pinkorange

Prisvindende serieiværksætter, der brænder for at udvikle innovative produkter målrettet kvinder. I 2022 vandt hun ”Woman of the Year”. Ditte Marie er CEO & co-founder af Pinkorange, en Fem-Tech startup, der vandt ”Pitch of the Year” ved DTU Startup Awards 2022. Hun har stor erfaring med kapital-rejsning bl.a. fra business angels, der har investeret et millionbeløb i Pinkorange.

  • LinkedIn
bottom of page