top of page
Angella Invest - Event-85.JPG

INVESTERINGS STRATEGI

Når man springer ud i at investere i start-ups, er det en kæmpe fordel at kende sin egen investeringsstrategi.

Det kan for mange være en stor hjælp at få sine tanker ned på papir. Det sikrer et hurtigt et overblik, og det bliver lettere at navigere i en verden med mange forskellige iværksættere, investorer, muligheder, idéer, events etc. etc. Det er let at miste overblikket og derfor bare kaste sig ud i noget, som man egentlig ikke har hjertet og hjernen med i!

 

Det er også en fordel at kende sin egen investeringsstrategi, når man skal indgå i samarbejde med andre investorer – eller skal ”sælge sig selv” til de rigtig gode investeringscases, hvor der kan være mange om buddet!  

Derfor har vi på baggrund af input fra flere erfarne business angels, med inspiration fra uddannelsesforløb og baseret på vores egne erfaringer udviklet en skabelon for vores egen investeringsstrategi. Og den vil vi gerne dele med jer.

 

Skabelonen skal ses som et redskab til at komme i gang som investor. Gøre sig klart, hvem man er som investor, og hvad der betyder noget.  

 

Værktøjet er lagt op som et word dokument, så du selv kan ændre i teksten, så det passer lige netop til DIG! Du kan også hente det som PDF, hvis du foretrækker det.

 

Selvom angel investering i høj grad handler om at investere MED andre, I andre, så handler det i mindst lige så høj grad om at investere i SIG SELV.

 

Skriv dig op nederst på siden og modtag skabelonen. Vi håber, den kan være til hjælp og inspiration. 

ANGELLAS SKABELON

Investeringsstrategi.png

FÅ TILSENDT INVESTERINGSSTRATEGIEN
I REDIGERBART FORMAT

Indtast dine oplysninger nedenfor og få tilsendt vores skabelon i redigerbar format, så du nemt og hurtigt selv kan komme i gang med din investeringsstrategi. Du bliver samtidigt tilmeldt Angella Invests nyhedsbrev, så du løbende bliver holdt opdateret på nyheder, events, mm. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet nederst i mailen.

Super! Du vil indenfor kort tid modtage en mail med skabelonen.

bottom of page