top of page
Angella Invest - Event-41 (1).JPG

ANGELLAS E-LEARNING PLATFORM

Her lægger vi løbende relevante og lærerige e-learning moduler op, så du kan blive klogere på nogle af de vigtigste emner indenfor business angel investering. 

Alle vores e-learning moduler er gratis for medlemmer af Angella Invest. Er du endnu ikke medlem, kan du læse mere om medlemsskabet og ansøgning herunder.

AKTIVE MODULER

Her kan du finde et overblik over samt læse mere og tilmelde dig alle vores aktive moduler, i takt med at de bliver offentliggjort. Stay tuned - kommer snart. I mellemtiden kan du se en teaser for nogle af de forventede moduler for 2023 længere nede på siden.
Ingen tilgængelige programmer

KOMMENDE E-LEARNING MODULER

Her kan du se et udpluk af de moduler, der vil blive lagt op i løbet af 2023.
_edited.jpg

Introduktion til business angel investering inkl. start-up miljøet 

For at få en forståelse for hvad en business angel laver, og hvordan hun investerer, så skal man også forstå start-up miljøet. I dette modul kan du få et hurtigt overblik over det at være business angel – så du kan komme godt fra start!

_edited.jpg

TERM SHEETS

Alt du skal vide om term sheets – næsten!

Preference rights, liquidity rights, tag-along, drag-along… 🤪 I dette modul får du en introduktion hvad et ”term sheet” er, og de mest gængse udtryk, som man oftest forhandler om.

_edited.jpg

Få styr på værdiansættelsen, når du investerer

Hvordan værdiansætter man en startup, der ikke har nogen indtjening endnu? 🤔 Og hvad betyder ”pre-money” og ”post-money valuation”? Få et overblik over de mest anvendte værdiansættelsesmodeller for startups her og lær, hvordan du beregner pre- og post-money valuation. Så du ved, hvor stor en ejerandel, du får for din investering!

_edited.jpg

FLERE MODULER PÅ VEJ!

.

Vi udvikler løbende nye e-learning moduler relevante for business angel investeringer. Har du nogle, som du syntes, er særligt vigtige? Så hører vi gerne fra dig! 

_edited.jpg

Bliv skarp på Due Diligence og få ro i maven som ny business angel

Hvad er ”Due Diligence” og hvad er vigtigst at fokusere på som business angel? I dette modul giver vi dig fem gode råd og deler due diligence værktøjer, så du ikke farer vild i det store due diligence arbejde!

bottom of page