top of page

ons. 25. jan.

|

Vækstfonden

EVENT FOR KVINDELIGE BUSINESS ANGELS

Danmarks første store sammenkomst for kvinder, der investerer i opstartsvirksomheder – eller gerne vil lære det! OBS: Dette event er nu udsolgt. Du kan tilmelde dig ventelisten under 'Tilmeld', så lover vi at vende tilbage, hvis der skulle blive ledige pladser!

Eventet er nu lukket for tilmeldinger
Se andre begivenheder
EVENT FOR KVINDELIGE BUSINESS ANGELS
EVENT FOR KVINDELIGE BUSINESS ANGELS

TID & STED

25. jan. 2023, 14.00 – 17.30

Vækstfonden, Strandvejen 104B, 2900 Hellerup, Danmark

OM EVENTET

I partnerskab med Vækstfonden, PreSeed Ventures og Dansk Industri inviterer Angella Invest til en sammenkomst målrettet kvinder, der investerer i opstartsvirksomheder (”BUSINESS ANGELS”) – eller kvinder, som gerne vil lære at komme i gang.

I dag er 9/10 business angels mænd med en gns. alder på ca. 55 år. Kun ca. 1,5% af investeringskapitalen fra business angels går til kvindelige iværksættere. Og dette på trods af at kvindelige iværksættere outperformer mandlige iværksættere med +25% i omsætning per investeret krone! Læg dertil at kun 1/4 nye iværksættere er kvinder og kun 1/5 bestyrelsesmedlemmer i Danmark er kvinder (Kilde: Dansk Erhverv & Board Partners).

DVS. VI GÅR GLIP AF EN MASSE (KVINDELIGT) TALENT!

I Angella Invest er vi stødt på myten om, at kvinder ikke har interesse for at investere i opstartsvirksomheder. Det har vi sat os for at modbevise!

Når man investerer i opstartsvirksomheder, får man viden om iværksætteri og innovation. Man støtter iværksætterne med kapital og kompetencer. Man får også ofte mulighed for ledelsesroller, herunder bestyrelsesposter. Data viser, at kvinder i højere grad har interesse i at investere i andre kvinder og i grøn- og social bæredygtighed. Derfor er angel investeringer en vigtig komponent i at fremme større diversitet og bæredygtighed i danske virksomheder.

Formålet med arrangementet er at bringe de danske kvindelige business angels sammen. Og inspirere andre kvinder til at blive investorer. Sammen kan vi skabe et fællesskab, dele viden, erfaringer og fremme at endnu flere kvinder får interesse i at blive business angels.

BUSINESS ANGEL INVESTERING HANDLER NEMLIG OM FORSKELLIGHED OG OM AT INVESTERE SAMMEN! 🙋‍♀️

Vi glæder os til at se dig til ikke bare et spændende event i selskab af andre inspirerende talentfulde kvinder. Men også et arrangement, hvor vi gennem handling søger at forandre den nuværende ubalance i kønsdiversiteten inden for iværksætteri og virksomhedsledelse.

OBS: Denne invitation er personlig og må ikke videreformidles. Hvis du mener, at arrangementet kan være relevant for en anden kvinde i dit netværk, der har interesse i business angel investeringer, da er du velkommen til at kontakte os.

Allerbedste hilsner

Kristine & Trine 

Stiftere af Angella Invest

AGENDA


  • 30 minutter

    ANKOMST & NETVÆRK


  • 15 minutter

    VELKOMMEN

5 flere elementer tilgængelig

DEL EVENT

bottom of page