top of page

November - TBD

|

PreSeed Ventures, DTU Science Park

LEARN EVENT: DEEPDIVE I DEEPTECH HOS PRESEED VENTURES

Kun for medlemmer. Inkluderet i medlemskab. Mindst fire gange om året holder vi ”Læringsevents” i Angella Invest, som er dedikerede arrangementer, hvor vi lærer fra eksperter i startup økosystemet.

LEARN EVENT: DEEPDIVE I DEEPTECH HOS PRESEED VENTURES

TID & STED

November - TBD

PreSeed Ventures, DTU Science Park, Diplomvej 381, 2800 Kongens Lyngby, Danmark

OM EVENTET

OM LEARN EVENTS I ANGELLA INVEST

Mindst fire gange om året holder vi ”Læringsevents” i Angella Invest, som er dedikerede arrangementer, hvor vi lærer fra eksperter.  Det kan være fokus på et specielt emne, fokus på markedsøkonomiske tendenser - eller vi inviterer en inspirerende indlægsholder til et unikt event.

Vores læringsevents afholder vi ofte sammen med vores Trusted Partners, som samarbejder med Angella Invest med at fremme flere kvinder i angel investeringer, iværksætteri og virksomhedsledelse. 

OM EVENTET: DEEPDIVE I DEEPTECH 

På dette event skal vi lytte til Marianne Hyltoft, Deeptech Fund Direcor, fra PreSeed Ventures fortælle om DeepTech. For hvad  er DeepTech? Og hvordan åbner anvendelsen op for store muligheder inden for både fx. impact, grønne teknologier og bioteknologi?

Marianne er en af Danmarks førende eksperter i deeptech.  Hun vil fortælle os om de seneste trends, fortælle om hvordan man vurderer "deeptech" investeringscases og eksempler på gode startupcases. 

PreSeed Ventures er en af de mest succesrige og venture fonde i Danmark. Deres fokus er primært teknologidrevne tidlig fase startups, dog med et stærkt fokus på ”people” og ”impact”. Se mere her: www.pressedventures.dk.

PRAKTISK INFO

  • Agenda fremsendes, når vi nærmer os dagen for eventet
  • Ankomst og kaffe 30 min. før angivet starttidspunkt. 
  • Gratis parkering op til 3 timer ved DTU Science Park.

Vi glæder os til at ses! 👋

bottom of page